Gerkçek Bakanlığı Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 672 Çözümler 1 15 Ocak 2021 #1 Sizce hangisi daha iyi? Not: Karşılaştırmlarda Mac mini ve iMac 27 inç kullanılacak. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2021
E emirtmurr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 1.960 Çözümler 5 Yer Frankfurt Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ocak 2021 #2 İkisi farklı şeyler yalnız
hahahahah Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.112 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #3 Gerkçek Bakanlığı dedi: Sizce hangisi daha iyi? Not: Karşılaştırmlarda Mac mini ve iMac 27 inç kullanılacak. Genişletmek için tıkla... Kullanım amacına bağlı.
Gerkçek Bakanlığı dedi: Sizce hangisi daha iyi? Not: Karşılaştırmlarda Mac mini ve iMac 27 inç kullanılacak. Genişletmek için tıkla... Kullanım amacına bağlı.
E emirtmurr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 1.960 Çözümler 5 Yer Frankfurt Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ocak 2021 #4 Ben olsam IMac'e o kadar para vermez Mac mini alır bir de monitör alır onu kullanırdım.
Gerkçek Bakanlığı Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 672 Çözümler 1 15 Ocak 2021 #5 hahahahah dedi: Kullanım amacına bağlı. Genişletmek için tıkla... İş ve eğitim.
asizby Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 226 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #6 Gerkçek Bakanlığı dedi: İş ve eğitim. Genişletmek için tıkla... iMac 27 benim tavsiyem. Diğer arkadaşların görüşlerini bilemem.
Gerkçek Bakanlığı dedi: İş ve eğitim. Genişletmek için tıkla... iMac 27 benim tavsiyem. Diğer arkadaşların görüşlerini bilemem.
Gerkçek Bakanlığı Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 672 Çözümler 1 15 Ocak 2021 #7 asizby dedi: iMac 27 benim tavsiyem. Diğer arkadaşların görüşlerini bilemem. Genişletmek için tıkla... Bence de iMac daha mantıklı çünkü Mac mini alırsam Pro display xdr alırım muhtemelen ve ben kablo karmaşası istemiyorum sağ olun.
asizby dedi: iMac 27 benim tavsiyem. Diğer arkadaşların görüşlerini bilemem. Genişletmek için tıkla... Bence de iMac daha mantıklı çünkü Mac mini alırsam Pro display xdr alırım muhtemelen ve ben kablo karmaşası istemiyorum sağ olun.
asizby Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 226 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #8 Gerkçek Bakanlığı dedi: Bence de iMac daha mantıklı çünkü Mac mini alırsam Pro display xdr alırım muhtemelen ve ben kablo karmaşası istemiyorum sağ olun. Genişletmek için tıkla... Mac mini tasarım için göze hitap etmiyor.
Gerkçek Bakanlığı dedi: Bence de iMac daha mantıklı çünkü Mac mini alırsam Pro display xdr alırım muhtemelen ve ben kablo karmaşası istemiyorum sağ olun. Genişletmek için tıkla... Mac mini tasarım için göze hitap etmiyor.
Gerkçek Bakanlığı Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 672 Çözümler 1 18 Ocak 2021 #9 asizby dedi: Mac mini tasarım için göze hitap etmiyor. Genişletmek için tıkla... O da var bir ihtimal iMac Pro alabilirim içinden güç fıskırıyor bence ama sanırım iMac Pro'ya M1 çip gelmesini bekleyeceğim.
asizby dedi: Mac mini tasarım için göze hitap etmiyor. Genişletmek için tıkla... O da var bir ihtimal iMac Pro alabilirim içinden güç fıskırıyor bence ama sanırım iMac Pro'ya M1 çip gelmesini bekleyeceğim.