Allah'ın insanları yaratma sebebi cehenneme atmak mı?

"Soran oldu mu?" dedim. Soruldu gibi bir şey yok.

Hocam öncelikle kusura bakma ayetleri topluyorsun böyle böyle atıyorsun tarayıcaya bu ayetlerimi arıyorsun nisa 24 falan deme biraz sonra da öncelikle 1 hafta boyuncu İslam'ı dini iyi bir araştır sureleri ayetleri doğru yol olduğunu anlarsın belki bol şanslar.

Dalga geçmek yasak değil hakaret içermediği sürece, ki ben orada olayın ironisine değindim de neyse. Evet duymak istemiyorum ve tek değilim, alinmissiniz sanırım unutmadiginiza göre.

Sen şuan özgür şekilde yaşıyorsan ülkeyi olabilecek en iyi hale getiren muhtemelen dinsiz olan Atatürk sayesindedir, ee noldu şimdi aynı cümleyi bende tersten kurdum ne geçti elimize dostum benim? Ben kimseye hakaret etmediğim halde her din konusunda hakaret yiyorum bu konuda da yediğim gibi, ona rağmen sizi raporlamiyorum gidip adamı raporlamissin . Fıkra bu kadar.

İşte dostum onu diyorum eğer ateist ise Allah hiç yaptığı iyilikleri değerlendirmeye bile almıyor hepsi boşa gitmiştir diyor. Başka ayetinde Allah katındaki en kötü kul kafir olanlardır diyor. O kadar pedofilli tecavüzcü milyonları öldüren zalim dururken sen kalk atesitleri en kötü kul ilan et. Kendi fikrimdir her milleten kötü insanlar çıkar, lakin iyi ateist, sapık, zalim Müslüman'dan daha eftaldir benim gözümde. Dolayısıyla cehenneme gitmemesi gerekir. Allah'ın kendisine inanılıp inanılmamasına değil yer yüzündeki yaptığı iyiliklere kötülüklere bakması gerekir.Fakat bakmıyor hepsi boşa gitmiştir diyor ateist için.

Gördün mü? Demek ki, senin Allah'ın hikmeti dışında buna bir cevabın yok.

Anlatabildim mi? Bunun dışında bana bir seçenek sunamazsın. Allah'a inanmıyorum ama Allah'tan üzerine bir cevap veriyorsun. Tartışmamızın mantığı yok yani..

Ben sana haksızsın demiyorum ama mantıklı olmayanı mantıklı kılmaya çalışıyorsun. Yapma.. Sadece "He öyle miymiş." de geç..

Hocam bende böyle yorumları görmek istemiyorum mesela yani böyle bir konuda açacağım görmek istemiyorum özgür bir ülkedeyiz sınırlı bir şekilde istediğimi derim bana göre de dinle alaycı konuşan insanıda karşımda normal biri olarak göremiyorum.

Hocam kendi fikrin olay bu ben bunu anlattım sen onu dersin o onu der uzatmayayım elim ağrıdı ya bende insanım anlamışsındır umarım.

İstediğin kadar raporla. Fikirlerin ne kadar bana karşıt olsa da tek hakaret etmiyorum sana raporlaman için sebep yok gidip adamı raporlamışsın diyorum raporlayacak sebebim var ki raporluyorum sana ne birader ki haklı çıktım zaten. Şuan özgür yaşıyorsam Atatürk sayesinde olabilir ama bu işin içinde imanı ve vatanı için şehit olan aslanları görmezden geliyorsun. Bu bariz saygısızlıktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…