Allah'ın insanları yaratma sebebi cehenneme atmak mı?

Allah içinizde / dışınızda yerde ve gökte olanları / olacakları gören ve bilendir.

Siyasi partiyle müslümanlık olmaz onlar belli zamana kadar eğlenir sonra Allahın verdiği mühlet bitince kendi eğlecelerinde boğulurlar. Buda bir ayettir.

Onlar müslüman diye oy verenlereler yanıldığını gördü hiç bir yalanlarına tam manasıyla inanmadım hep şüpheyle yaklaştım hiç yanılmadığımı gördüm .

Umarım o günler tekrar gelir de akillanirsiniz.
Kırmızı parti biz ateistiz diye bangır bangır bağırdı mı? Hayır Müslüman'larda CHP'ye verdi.

Diğer parti ise bangır bangır biz müslümanız İslam'ı önemsiyoruz diye bağırdı.
Ülkede kaç gerçek müslüman var söyler misin bana? Yüzde 5 olduğunu sanmıyorum ben. Namazı geç sure bilmiyor kimse bu müslüman haliniz mi? Hepiniz dinsiz gibisiniz zaten bizden farkınız yok dostum.

Diğer partinin biz müslümanız diye neden bağırdığını umarım biliyorsunuzdur lütfen bilmiyorum demeyin cahil bir insansınız fakat lütfen bu kadar olmayın.

Özendiğiniz Avrupa'da İsveç'te 1950'li yıllara kadar LGBT hastalıktı.

Bende hâlâ daha hastalık olduğunu savunuyorum.

Hasta olan kimse ben hastayım demez zaten.

Diamond ise tamamen cahilce ve İslam düşmanı olduğundan o kadar tepki aldı.

Soğuk savaş ise açık açık peygamber ile dalga geçti sonra Hz isa ile de dalga geçti.

Konu ne ara siyasete döndü

Haksız çıktıklarında bu tarafa çekiyorlar hocam hep yaptıkları şey cevap bulamadıklarında konuyu farklı yerlere çekip eksikliklerini gizlemeye çalışıyorlar bunlar normal şeyler artık görmezden geliyoruz.

Kırmızı parti biz ateistiz diye bangır bangır bağırdı mı? Hayır Müslüman'larda CHP'ye verdi.

Bence tammamen duygusaldı o iş bendedim 2 aya açız diye bağırısınız sabah başlaıdlar ooooohh seleriyle açım sesleri

Diamond ise tamamen cahilce ve İslam düşmanı olduğundan o kadar tepki aldı.

Diamond kurandaki ayetleri okumaktan başka ne yaptı hocam adam size kendi dininizi söyledi diye adamı ülkeden men ettiniz sizce bu mantıklı mı?

Konu ne ara siyasete döndü

Ben Müslüman ülkesiyiz adımbaşı cami, her vakit ezan okunuyor çünkü dedim oradan buraya geldi işte.

Bence tammamen duygusaldı o iş bendedim 2 aya açız diye bağırısınız sabah başlaıdlar ooooohh seleriyle açım sesleri

Hocam orayı karıştırmayın konuya yazanların hepsini alırlar neyse ohm

Diğer partinin biz müslümanız diye neden bağırdığını umarım biliyorsunuzdur lütfen bilmiyorum demeyin cahil bir insansınız fakat lütfen bu kadar olmayın.

Benim dikkat çekmek istediğim neden yaptıkları değil kitlelerinin çoğunun Müslüman olması.

Ateist olup da ampüllü olan var mı?

Hepiniz dinsiz gibisiniz zaten diyorsunuz da siz İslam'ı çüreten İslam'ı yorumlayan kendi açısından eleştri yapan önemli biri olsaydınız inanın adınızı bilirdik ya doğruyu anlatsanıza bir dinleyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…