Allah'ın insanları yaratma sebebi cehenneme atmak mı?

Hocam alıntıladığım mesajlara cevabınızı bekliyorum yine siz kendinizi filozof ilan etmişsiniz.

Hocam sorun olmazsa hangi ülkeye gidiceğiniz öğrenebilir miyim afganistana falan gidiyorsunuzdur umarım.

Hayır Kanada veya İrlanda

Hocam sorun olmazsa hangi ülkeye gidiceğiniz öğrenebilir miyim afganistana falan gidiyorsunuzdur umarım.

O kadar dil döktüm sana 7 tane madde attım Afganistan ve kuranın farkını hâlâ şunu diyorsun ya okuma anlamada sorunun var ya da İslam düşmanısın.

Sen çok havalısın ya değil mi müslümansan Afganistan falan kanka.

Hayır Kanada veya İrlanda

O kadar dil döktüm sana 7 tane madde attım Afganistan ve kuranın farkını hâlâ şunu diyorsun ya okuma anlamada sorunun var ya da İslam düşmanısın.

Bir daha atabilir misiniz ben attığınız 7 maddeyede cevap vermiştim diye hatırlıyorum veya başka bir arkadaş cevap vermişti diye hatırlıyorum yanlışım yoksa.

AAA niye şeriat ülkesine gitmiyorsunuz hocam hani siz müslümandınız olur mu böyle siz kadir mısıroğluna mı özeniyorsunuz yoksa niye Kanada'ya gidiyorsunuz.

Üstte cevabını verdim geçekte şeriat ülkesi YOK hepsi saptırılmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…