Allah'ın insanları yaratma sebebi cehenneme atmak mı?

Bize bir partiyle biçimlendirip seni ingilendirmez demen çok komik. Ülkenin sahipleri sen falan değilsin gittin hangi savaşta çatıştın kaç kere kan döktün bu vatan için kaç kere bu yollara girdin cumhuriyetin kurulma döneminde ne gibi katkın vardı ne gibi çaban vardı sadece forumlarda ben böyleyim şöyleyim yazmaklamı oluyor ülkenin sahipleri ülkenin sahibi bir topluluk olmaz.

Dostum baş örtüsü takılamıyordu resmi yerlerde baş örtüsüne karşıtlık vardı yıllarca sürdü bir bez parçası diyorlar öğretmenler okula perukla geliyordu kapalılara saygı yoktu buna karşı gelenlere zulüm vardı acı vardı hapis vardı mapus vardı. Bunlar dalga geçtiğimiz falan için yapılmadı dalga geçmediğimiz halde İslam'ı yok etmek için yapıldı siz hem dalga geçmek alay etmek istiyorsunuz hem ceza almamak istiyorsunuz o insanlar bir şey yapmadığı halde ceza alıyordu kendinizi bir tutmayın.

Cevap verdim sonrasında zaten sorunuza, CHP'li ilan edildigim için kırıldım acikcasi.

Burada vatanını seven, dediğim kriterlere uyanlar ülkenin sahibidir. Çok pardon kanka meclis insa edilirken evimden tuğla alıp getiremedigim için. Bir savaşa girmeme de gerek yok ülkenin sahibi olmamız için, olur da bir gün icimizdeki malum gruplar iç isyan çıkarır, bastiririz. Savaşa girer Türkiye, katiliriz. Dediğim kriterlere sahipseniz sizde ülkenin ferdi, sahibisiniz zaten.

Ülkenin sahibi icin bir seylerinizi feda etmeniz lazım veya bir şey yapmanız lazım oturulan yerden ülkenin sahibi olamaz.

Ne zaman bu ülkede ifade özgürlüğü olacak, insanlar özgürce din eleştirebilecek, siyasi kişi eleştirebilecek, o zaman modern bir ülke olacağız. Benim zaten bunları yapmaya hakkım var, diğer ülkelerde adam cb'ye soverken ceza almıyor ben din konuştuğum için ceza alıyorum mantıklı mı sence? Baş örtü yasağını canı gönülden destekledigim söylenemez zaten, ta ki bu konudaki sizin grubun düşüncelerini görene kadar. Güç şuan elinizde olduğu için nasıl konuştuğunuzun farkında değilsiniz, adaletin sadece size işlediğinin farkında değilsiniz. Belki de farkındasınız ama ezilen taraf siz olmadığınız için umrunuzda değil. Bende diyorum ki madem farkında değilsiniz ya da olmak istemiyorsunuz, gün tekrar döndüğünde, aynı şeyleri tekrar yaşadığınızda belki ders olacaktır.

Dinle ilgili mizah yapamazsın zaten gayet doğru karar. Sen ifade özgürlüğünden bir ülkenin %80 lik kısmının inandığı bir şeyle dalga geçip hiçbir şey olmaması gibi bir şey anlıyorsan sana garip gelebilir haklısın. Dinsizsen kötü gözle bakılmıyor.
Allah, dîninizden dolayı sizinle savaşmayan ve sizi yurtlarınızdan çıkarmayan kâfirlere iyilikte bulunmanızı ve mümkün olduğunca onlara adâletli davranmanızı yasaklamaz. Hiç şüphesiz Allah, hak ve adâlet konusunda titiz davrananları sever. Bu ayet yeterlidir umarım sana.
Sen beni mevcut hükümetçi sanıyorsun heralde sandığın biri gibi değilim. Bu ülkeden de kovamazsın bizleri. Düzgün konuşuyorum zaten hakaret yok cümlelerimde.

Ülkenin sahibi icin bir seylerinizi feda etmeniz lazım veya bir şey yapmanız lazım oturulan yerden ülkenin sahibi olamaz.
Misafir miyiz kardeşim biz burada? Atalarim savaşmış, bu toprakları kazanmış bizi nesilden nesle ülkenin sahibi yapmış. Gün gelir yine aynı şeyleri yapmak gerekir, tereddüt etmez yaparız, sizi bilemem artik.

Bu halde olmamızın sebebini söylersem sıkıntı yaşarım senin anlaman lazım.

Sen beni mevcut hükümetçi sanıyorsun heralde sandığın biri gibi değilim. Bu ülkeden de kovamazsın bizleri. Düzgün konuşuyorum zaten hakaret yok cümlelerimde.
Mevcut hükümetci olsaydınız daha iyi olabilirdi belki, iş HÜDA-PAR'a falan gidiyor yoksa. Ülkeden kovma konusunu kapatsan mi artık, 3 kişi ezandan rahatsız oluyorum dediğim için ülkeden git diyor ben dediğim için mi sorun oluyor? Alinacaksaniz ona göre konusun lütfen.

Bu millet tarih boyunca 100 şehit verdiyse onların 90 ı Müslümandır inkar edemezsin bunu. Bu istatistikden de asıl şüphelenen tarafın biz olması lazım kurduğun cümleye bak.

Bu halde olmamızın sebebini söylersem sıkıntı yaşarım senin anlaman lazım.
Bu halde olmamizin sebebi mevcut yönetim şekli ve bu yönetim şeklini devam ettiren insanlardır sizin yerinize ben söyleyeyim. Bu yönetim şeklini devam ettiren insanlar da bildiğiniz üzere sizin taraftan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…