Ahmet Tokyüz Hectopat Katılım 10 Ekim 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2016 #1 Merhaba; Turbobit, Nitroflare ve bu gibi premium sitelerine erişimde sorun yaşatmayan bir servise ihtiyacım var. Alldebrid, Nitroflare vs eksik hem de Turbobit'i sağlıklı çalışmıyor. Aylık ücretiyle beraber üye olabilirim yalnız sorunsuz istiyorum. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Merhaba; Turbobit, Nitroflare ve bu gibi premium sitelerine erişimde sorun yaşatmayan bir servise ihtiyacım var. Alldebrid, Nitroflare vs eksik hem de Turbobit'i sağlıklı çalışmıyor. Aylık ücretiyle beraber üye olabilirim yalnız sorunsuz istiyorum. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
E enigma09 Hectopat Katılım 18 Mart 2014 Mesajlar 268 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2016 #2 Özel değilse dosyalar yardımcı olabilirim.
Ahmet Tokyüz Hectopat Katılım 10 Ekim 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2016 #3 enigma09 dedi: Özel değilse dosyalar yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Bana sürekli olan bir şey lazım. Teşekkür ederim, yardımcı olacaksan böyle yardımcı olabilirsin.
enigma09 dedi: Özel değilse dosyalar yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Bana sürekli olan bir şey lazım. Teşekkür ederim, yardımcı olacaksan böyle yardımcı olabilirsin.