"Alleher" güvenilir mi?

Site altında QR kod üzerinde ETBİS'e kayıtlıdır diyor ama taramada garip bir sonuç çıkıyor. ETBİS sitesinde de web sayfası çıkmıyor. Umarım bir sıkıntı yaşamaz alım yapanlar.

Kargo bende 1 dosya 0 desi gözükmekte ayrıca.

Replika ürünse stok artırmaya devam ederler hocam. Herhangi bir ürün gelsin de iade ederiz.

Arkadaşlar ürünü alırken gece 2 de canlı destek aktif olduğu halde şuan mesai saatleri dışındayız müsait değiliz diyor ürün daha elime ulaşmadı muhtemel yarın gelir teslim alıp kontrol eden varmı bilgi verirmisiniz orjinal değil ise hiç kargoyu almayıp geri göndermeyi düşünüyorum
fotoğraflar fatura falan at bakalımm
Orjinal olduğuna nasıl emin oldunuz detaylı bilgi verirmisiniz

Ayrıca üyelik girişi yapamıyorum galiba mağduriyet yaşayacağız İnş ben yanılırım
Dünden beri hazırlanıyor diyor İade etmek istediğimi mail üzerinden az önce belirttim bakalım ne olacak kendimize iyi bir iş çıkardık galiba

Son düzenleme:
Yarın kargon geldiğinde bizi de bilgilendirir misin ona göre iade edelim biz de

Yarın kargon geldiğinde bizi de bilgilendirir misin ona göre iade edelim biz de
10 kişi bende aldım diyor ama bu kimseye ulaşmadı demek cvp yazan yok kontrol ettim kargo çıkmamış hazırlanıyor diyor aldığımız siteye üyelik girişi yok hata veriyor DOLANDIRILDIK

Siteye bende gırıs yapabılıyorum 5 hazıranda yanı zamdan önce sıparıs vermıstım ben hala hazırlanıyor diyor

üye girişi yapabiliyorum o konuda sıkıntı yok shopier üzerinden kartla alan varsa sıkıntı yok para karşı tarafa geçmiyor kargoyu teslim almazsınız direk iade edersiniz o zaman shopier iade işlemlerini başlatıyor para shopierde beklemede kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…