Sabah Mng Erdemir şubesini aradım durumu aktardım,firmanın güvenirliği hakkında bilginiz var mı diye.
Mağduriyetleri aktardım iletişime geçmişler güya bugün kargoya vereceklermiş.Kendileri yeni başlamışlar çalışmaya bu firmayla.
Dedim ben firmayla iletişim kuramıyorum iptal talebimi iletmek için bana bir iletişim numarası verebilir misiniz.Firma Özer İletişim adli bir firma şahsın ismini ve numarasıni da verdi.Aradım numarayi da bilin bakalim ne numara kapalı
Şunca işin gücün arasında uğraştırdıkları şeye bak ya.
Almayın etmeyin diyen arkadaşlarda bir dursun allasen olan olmuş zaten dönüşümü var artık.
Önemli olan burda en azından güncelliği yitirmeyelim arkadaş telegram kurmuş oraya üye olalım.Bir iç etme durumu olursa hep beraber hakkımızi arariz az önce ki yazdığim gibi.Birde ürun kimin eline geçerse burdan bizi de bilgilendirsin lütfen.
05.06.22 Tarihinde sipariş verdim. Siparişim 07.06.22 Tarihinde kargolandı olarak mail geldi. Ancak 09.06.22 tarihinde kargoyu aradığımda ürünün henüz kargoya teslim edilmediğini bugün teslim edileceğini yoğunluk olduğundan ürünü kargoya bırakamadığını söyledi kargo firması. Yani ürüne kargo fişi ürün kargoya gitmeden kesilmiş ve ortada ürün yok. Firma yazışmalara cevap vermiyor ve sitesinde iletişim kurulacak bir telefon numarası mevcut değil. Bildiğin MNG Kargo ile ortak bir dolandırma tekniği ile iş birliği içindeler.
Arkadaşlar bu kadar şüphe üzerine ürün artık orjinalmi gelecekmileri konuşmak akıl işi değil.!!!arkadaşın dediği gibi cimride yok artık kendi sitesinde var iletişim yok irtibat yok maillere cvp yok yani dolandırıldık bunu kabullenelim ben artık iyi niyet Umut aramıyorum
Dediğim gibi ben Shopier üzerinden iade talebimi oluşturdum istemediğimi belirttim kargoyu aramadım aramaya gerek yok gelsede teslim almayacağım RED edeceğim shopierin satıcıya verdiği bekleme süresini bekliyorum şuan cümleten geçmiş olsun
Ayrıca Telegram gurubu kuruldumu link atın gelelim
Ayrıca Telegram gurubu kuruldumu link atın gelelim
Telegram kullanmayanlar için son durumu buradan da iletirseniz memnun olurum. Shopier üzerinden iade talebim firmadan pazartesiye kadar haber bekliyoruz diyerek bekletiliyor. Paralelde Şikayetvar üzerinden de yazdım. Teşekkürler.
Konuyu telegramdan takip etmeyen kişiler için.
1)Ürün sahte.
2)Kargoyu teslim almadan geri iade ediyorsunuz.
3)Shopier e mail atıp geri iade talebi oluşturun gerekçenizle birlikte.
4)Shopier firmanin yetgi belgesi için pazartesiye kadar bir süre tanımış,mağduriyetlerin giderileceğini belirtmiş.
Şikayet var üzerinden de yazın arkadaşlar, oradan yazınca bir temsilci aradı. Shopier bana sizden başka şikayet ileten olmadı dedi, enteresan bir şekilde. Şikayet var üzerinden iletilen şikayetlere daha hassas olduklarından herkes oradan da şikayet kaydı oluştursun.
Merhaba arkadaşlar, ben ürünlerimi kapıda ödeme seçeneği ile almıştım az öne ürünleri getirdiler bu bilgilendirmeleri okuduğumdan ürünleri almadım kargocu ya firma ile iletişime geçemiyoruz. replika ürünleri gönderiyor nasıl bir sahtekarlık dedim biz iadesini yaparız. Teşekkür etti gitti. Ürünlerin replika olduğunu bir arkadaş teyit almış forum sayfasının başında da bir arkadaş ojinal olduğunu vurgulamıştı. O arkadaş nasıl orijinal olduğunu teyit etti acaba. Herkese geçmiş lsun inşallah en kısa sürede iyi sonuca herkes varır.
Çünkü öyle bi arkadaş gerçekte yok.... Var ama yok.... Yazan da onlardan. Yorumlar hepsiburada dan kopyala yapıştır yapılmış.
Ne şekilde ödersiniz ödeyin...
Shopier I arayın.
Gelen linkten formu doldurup, iade talebinde bulunun.
Ve ASLA kargodan ürün falan TESLİM ALMAYIN.
Telegram ınız yok ise Google play store ya app store dan indirip gruba katılın. Detay vs sorabilirsiniz.