Allen bradley ve Eplan programları indirme linkleri

Makaleler
10
Yer
Tekirdağ/Kırklareli/Edirne
Daha fazla  
Meslek
Mekatronik mühendisi
PLC yani programlanabilir lojik kontrolörler hakkında kendimi geliştirmek istiyorum. Staj yaptığım firmada özellikle Allen bradley çok sık karşıma çıkıyor. Firmamda gerekli lisanslar ve key mevcut. Sadece firmada kullandığım bilgisayara ve evdeki bilgisayara yüklemem gerekiyor. Firmada 2 adet bilgisayar kullanıyorum.
Birinde XP sp1 yüklü. Diğerinde XP Professional. Evde ise Win 8.1 kullanıyorum.
Başlıkta belirttiğim programların indirme linklerini paylaşır mısınız?
Program özellikle XP' de kesinlikle çalışmalı evde kullanmasam da olur.
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
@Murat5038 @Recep Baltaş @MF @THE_MILLER @JaroxJamaica

Öncelikle çok güzel bir konuya değinmiş'sin PLC tamamen otomatik yani gerekli kodlama adreslerini girdikten sonra belirli zaman aralığın da sen uğraşma dan gerekli sensör, swich, role vb. elektronik aletleri bağlayarak tam otomatik kontrolcü. Şöyle de belirteyim PLC'nin bir den çok modeli ve üretici vardır. Siemens, Omron, Telemecanique, Delta, Moller ve daha sayamadığım bir den çok marka Japon olur Avrupai olur sayısız olabilir önemli olan servis kolaylığı ve yazılım kolaylığıdır. Ve çoğu marka XP model yazlım'lar la çalışır yazılımını kullanmayı bilmen lazım her şey den önce kullanacağın PLC'nin giriş ve çıkış sayıları vs. daha bir çok şey neyse çok dağıttım sana kolay gelsin.
Eplan ile ilgili bir driver mevcut Download - Support - EPLAN

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı