Hyperx Alloy Elite alabilirsin şahsen blue switch olsa bende alacaktım onu.Fiyatı da şuan piyasa göre gayet iyi daha da düşüreceklerini sanmam.
 
Listelediğin klavyeler arasında HyperX Alloy Elite modeli RGB mi? Cooler Master Masterkeys Pro L ve HyperX Alloy Elite arasında kararını verebilirsin.
Merhaba Umut Bey. Klavyeler hakkında anlaşılan çok bilgilisiniz. Ayrıca Youtube kanalınızı takip etmekteyim. Bende mekanik klavye arıyorum. Üç klavye arasında kaldım. Bir el atıp yardım ederseniz sevinirim.
  • Cooler Master Masterkeys Pro S RGB
  • Corsair Strafe MX Slient
  • HyperX Alloy Fps Pro
Sizce bu klavyelerden hangisini almalıyım? Ya da önericeğiniz başka bir klavye var mı? Bütçe 500 TL ve Blue ya da Red switch tercihimdir.
 
Merhaba Cooler masterin bir klavyesi var bende de, Cooler master masterkeys Lite modeli. 2 gün önce Space tuşunda sıkıntı çıktı, alt tarafında ki yıldız gibi bir şey var sanırım o space tuşunun içinde kalmış alalı henüz 1 yıl bile olmadı galiba. Garanti kapsamına giriyor mu bu? Çünkü kullanım hatasıyla veya zorlama gibi bir şey de olmadı. Şu an 2-3 basışta yuvasından çıkıyor ve çok sıkıntı benim için.
 
Meraklıyım demek daha doğru olur bilgili olmak için daha çok yolumuz var

Seçeneklerin arasında ki Cooler Master Pro S'nin stokları tükenmiş olması lazım hala var mıdır piyasada bilemiyorum. Corsair Strafe'nin MK.2 modeli çıktı ama klavyedir sonuçta değişen görsellik dışında bir şey yok. Bu arada yanılmıyorsam Strafe'nin kırmızı aydınlatmalı olanından bahsediyorsun dimi? Kafam RGB modeline gitti bir anda HyperX Alloy FPS Pro'da Cooler Master gibi 87 tuşlu bir klavye ve 3 ürünün ortak paydası Cherry MX kullanıyor olması. Kırmızı aydınlatmalı Strafe'de yazılım desteği var mı emin değilim ama yüksek ihtimalle vardır. Cooler Master'ın ürününde de bir yazılım desteği mevcut ama HyperX tarafında yok. Zaten bu ürün çıktığında HyperX'in bir yazılımı daha yoktu ki desteğini versinler
Roccat'in ürününü tavsiye edebilirim. Ülkemizde markanın bilinirliği çok düşük ve alınmadığı için aylardır aynı fiyatta. Amazon fiyatı $150 civarıdır bilgin olsun Switch olarak Cherry MX kullanmıyor.

İndirim dönemlerinde HyperX Alloy Elite RGB 499TL'ye çok kez satılmıştı. Satın alma dönemini uydurabilseydin çok güzel bir fırsat olabilirdi senin için. Bir diğer tavsiyem MSI'ın Vigor GK70 modelini İtopya'dan paket olarak satın alanlar 500TL civarına açılmamış kutu olarak satıyor, dilersen bir göz at.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…