nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 15 Aralık 2019 #1 Yavru alman kurdu sahiplenmek istiyorum fakat nerede bulunur, nasıl olur bilmiyorum. Bu zamana kadar sadece yakın çevremden sahiplendiğim köpeklere baktım. Alman kurdu nereden bulup sahiplenebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Yavru alman kurdu sahiplenmek istiyorum fakat nerede bulunur, nasıl olur bilmiyorum. Bu zamana kadar sadece yakın çevremden sahiplendiğim köpeklere baktım. Alman kurdu nereden bulup sahiplenebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Bellamy Kilopat Katılım 11 Şubat 2019 Mesajlar 671 Makaleler 2 Çözümler 1 15 Aralık 2019 #2 Cins köpekleri ücretsiz sahiplenmek biraz şans işi.
nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 15 Aralık 2019 #3 Bellamy dedi: Cins köpekleri ücretsiz sahiplenmek biraz şans işi. Genişletmek için tıkla... Barınaktan sahiplenmek isterdim ama bulunduğum alanın şart ve koşulları hayvanın zararına olur. Bu yüzden buraya en uygun köpek alman kurdu.
Bellamy dedi: Cins köpekleri ücretsiz sahiplenmek biraz şans işi. Genişletmek için tıkla... Barınaktan sahiplenmek isterdim ama bulunduğum alanın şart ve koşulları hayvanın zararına olur. Bu yüzden buraya en uygun köpek alman kurdu.
furkan3318 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 1.185 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2019 #4 Ya forumlara bakacaksın sahiplendiren insanlardan bulacaksın. Veya üreticilerden alman gerekecek.
Bellamy Kilopat Katılım 11 Şubat 2019 Mesajlar 671 Makaleler 2 Çözümler 1 15 Aralık 2019 #5 nefti dedi: Barınaktan sahiplenmek isterdim ama bulunduğum alanın şart ve koşulları hayvanın zararına olur. Bu yüzden buraya en uygun köpek alman kurdu. Genişletmek için tıkla... Köpek çiftliğinden sahiplenebilirsiniz, ücret karşılığı.
nefti dedi: Barınaktan sahiplenmek isterdim ama bulunduğum alanın şart ve koşulları hayvanın zararına olur. Bu yüzden buraya en uygun köpek alman kurdu. Genişletmek için tıkla... Köpek çiftliğinden sahiplenebilirsiniz, ücret karşılığı.
nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 15 Aralık 2019 #6 furkan3318 dedi: Ya forumlara bakacaksın sahiplendiren insanlardan bulacaksın. Veya üreticilerden alman gerekecek. Genişletmek için tıkla... Bellamy dedi: Köpek çiftliğinden sahiplenebilirsiniz, ücret karşılığı. Genişletmek için tıkla... Satın alma nasıl oluyor? Eğer uygun fiyatlıysa mecbur alacağım gibi gözüküyor.
furkan3318 dedi: Ya forumlara bakacaksın sahiplendiren insanlardan bulacaksın. Veya üreticilerden alman gerekecek. Genişletmek için tıkla... Bellamy dedi: Köpek çiftliğinden sahiplenebilirsiniz, ücret karşılığı. Genişletmek için tıkla... Satın alma nasıl oluyor? Eğer uygun fiyatlıysa mecbur alacağım gibi gözüküyor.
Bellamy Kilopat Katılım 11 Şubat 2019 Mesajlar 671 Makaleler 2 Çözümler 1 15 Aralık 2019 #7 Nerede yaşıyorsunuz?
furkan3318 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 1.185 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2019 #8 Mesela İstanbul'da üretici var. İsim vermeyeyim de. Hem eğitimli hem yavru olarak üretiyorlar ve satıyorlar. Araştırırsan bulabilirsin.
Mesela İstanbul'da üretici var. İsim vermeyeyim de. Hem eğitimli hem yavru olarak üretiyorlar ve satıyorlar. Araştırırsan bulabilirsin.