S Serco Ramos54 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 216 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar merhaba benim bir sorum olacak; Türkiye'deki alman lisesini kazanip eğitimimizi Almanya'da devam ettirebiliyor muyuz? Yoksa liseyi Türkiye'de mi bitirmemiz gerekiyor? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2022
Arkadaşlar merhaba benim bir sorum olacak; Türkiye'deki alman lisesini kazanip eğitimimizi Almanya'da devam ettirebiliyor muyuz? Yoksa liseyi Türkiye'de mi bitirmemiz gerekiyor? Teşekkürler.
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 27 Ağustos 2022 #2 @Serco Ramos54 lise adı neydi Almanya da lise diploması geçiyor diye biliyorum Almanya ya gitmiyorsunuz.
@Serco Ramos54 lise adı neydi Almanya da lise diploması geçiyor diye biliyorum Almanya ya gitmiyorsunuz.
S Serco Ramos54 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 216 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #3 SeanStrickland dedi: @Serco Ramos54 lise adı neydi Almanya da lise diploması geçiyor diye biliyorum Almanya ya gitmiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Lise adi ALMAN LISESI istanbulda.O liseyi kazanip eğitimimi turkiyede degilde almanyada devam ettirebiliyor muyum?
SeanStrickland dedi: @Serco Ramos54 lise adı neydi Almanya da lise diploması geçiyor diye biliyorum Almanya ya gitmiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Lise adi ALMAN LISESI istanbulda.O liseyi kazanip eğitimimi turkiyede degilde almanyada devam ettirebiliyor muyum?
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 27 Ağustos 2022 #4 @Serco Ramos54 özel kurum olduğu için tam bilmiyorum ama lise Almanya da okuttuklarini da sanmıyorum.
@Serco Ramos54 özel kurum olduğu için tam bilmiyorum ama lise Almanya da okuttuklarini da sanmıyorum.
S Serco Ramos54 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 216 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #5 SeanStrickland dedi: @Serco Ramos54 özel kurum olduğu için tam bilmiyorum ama lise Almanya da okuttuklarini da sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Burslu alim yapiyor diye biliyorum bu sene 474 puanla alim yapmis burslu
SeanStrickland dedi: @Serco Ramos54 özel kurum olduğu için tam bilmiyorum ama lise Almanya da okuttuklarini da sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Burslu alim yapiyor diye biliyorum bu sene 474 puanla alim yapmis burslu
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 27 Ağustos 2022 #6 @Serco Ramos54 yapıyordur da Almanya da lise okumuyorsunuzdur tahminimce oraya gitmenizi kolaylastiriyordur.
@Serco Ramos54 yapıyordur da Almanya da lise okumuyorsunuzdur tahminimce oraya gitmenizi kolaylastiriyordur.
S Serco Ramos54 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 216 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #7 SeanStrickland dedi: @Serco Ramos54 yapıyordur da Almanya da lise okumuyorsunuzdur tahminimce oraya gitmenizi kolaylastiriyordur. Genişletmek için tıkla... Ben yurtdisinda lise okunabiliyor diye biliyorum
SeanStrickland dedi: @Serco Ramos54 yapıyordur da Almanya da lise okumuyorsunuzdur tahminimce oraya gitmenizi kolaylastiriyordur. Genişletmek için tıkla... Ben yurtdisinda lise okunabiliyor diye biliyorum
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 31 Ağustos 2022 #8 @Serco Ramos54 okunur da dil sınavı artı ülkeye göre yıllık 20-30 k dolar istiyorlar.
S Serco Ramos54 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 216 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #9 SeanStrickland dedi: @Serco Ramos54 okunur da dil sınavı artı ülkeye göre yıllık 20-30 k dolar istiyorlar. Genişletmek için tıkla... Burslu alınmıyor mu?
SeanStrickland dedi: @Serco Ramos54 okunur da dil sınavı artı ülkeye göre yıllık 20-30 k dolar istiyorlar. Genişletmek için tıkla... Burslu alınmıyor mu?