Alman vatandaşı IMEI kaydı yapmak zorunda mı?

Atilla373

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, Almanya'dan iPhone alacağım alman vatandaşıyım Türkiye'de yaşıyorum. Türkiye'de kullanmak için alman vatandaşı olmama rağmen IMEI kayıt etmeme gerek var mı?

Herkese merhaba, Almanya'dan iPhone alacağım alman vatandaşıyım Türkiye'de yaşıyorum. Türkiye'de kullanmak için alman vatandaşı olmama rağmen IMEI kayıt etmeme gerek var mı?

Hangi ülkenin vatandaşı olduğunuzun bir önemi yok. Turkiye Cumhuriyeti sınırlarında SIM kartla kullanmak isteyen herkes ödemek zorunda.

Türkiye'de sadece 8 ay + 2ay(yurt dışı vatandaşlığınız olduğu için) toplamda 10 ay kullanabilirsiniz. Ocakta alsanız Ekim'de süre biter. Orada ikametgâh durumu gösterebiliyorsanız resmî olarak 12 ay kullanabilirsiniz.

Peki 10 ay kullanımı nasıl yapabilirim SIM kartım Türk vatandaşlığımın üstünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…