Almanca Akko 5087B Plus klavye alınır mı?

Sendrom11

Femtopat
Daha fazla  

1-ISO düzeni
2-Hot swap
3-PBT keycaps bunlar aradıklarım özellikler.

Jelly Black Switch ile ilgili tavsiye eder misiniz?

"Akko 5087B Plus Ufuk Mekanik Oyun Klavyesi Çoklu Modlar (BT5.0/2.4Ghz/Type C) 5 Pimli Çalışırken Değiştirilebilir Kompakt Klavye, PBT Çift Atış Cherry Keycaps, ISO-DE Düzeni Programlanabilir Makrolar (Jöle Siyah Anahtar)"

Son düzenleyen: Moderatör:

1-ISO düzeni
2-Hot swap
3-PBT keycaps bunlar aradıklarım özellikler.

Jelly Black Switch ile ilgili tavsiye eder misiniz?

"Akko 5087B Plus Ufuk Mekanik Oyun Klavyesi Çoklu Modlar (BT5.0/2.4Ghz/Type C) 5 Pimli Çalışırken Değiştirilebilir Kompakt Klavye, PBT Çift Atış Cherry Keycaps, ISO-DE Düzeni Programlanabilir Makrolar (Jöle Siyah Anahtar)"
Alınır tabi. Epomaker th66lar da vardı bu fiyata onlara da bakabilirsin.

Zy ve Ü harflerinin yerlerini değiştirdiğim de (keycaps) klavyenin ergonomisinde değişim oluşturur mu ? Şimdiden tavsiyen için teşekkür ederim

Epomaker benim için en ideali th80 monet olanı 2500tl küsür , taksitli olsa alacağım. Gördüğüm kadarıyla taksit olmuyor. Th66 da f tuşları olmadığı için eklemiştim.

Epomaker benim için en ideali th80 monet olanı 2500tl küsür , taksitli olsa alacağım. Gördüğüm kadarıyla taksit olmuyor. Th66 da f tuşları olmadığı için eklemiştim.
Taksiti bankanızdan yapabiliyorsunuz ben o şekilde yapmıştım. Ben de TH80 Pro kullanıyorum aklınızda bir soru varsa sorabilirsiniz. Klavyeyi tavsiye ederim bu arada.

23 yıl önce aldığım PC klavyesi İSO düzenindeydi. Bu yüzden çok zorluk çekiyorum.
Arkadaşlara tavsiyem isodan ansi ye geçmek çok ızdrap verici, Ansi den İSO geçmek oldukça kolaydır.

Taksiti bankanızdan yapabiliyorsunuz ben o şekilde yapmıştım. Ben de TH80 Pro kullanıyorum aklınızda bir soru varsa sorabilirsiniz. Klavyeyi tavsiye ederim bu arada.

Gateron Pro Switch ve Epomaker Flamingo Switch olanı kalmış hangisi önerirsin?​

Son düzenleme:
Gateron Pro Switch ve Epomaker Flamingo Switch olanı kalmış hangisi önerirsin?
Hangi klavyeden bahsediyorsunuz? Bir de hangi Gateron Pro Switch kalmış hangi renk yani?

Hangi klavyeden bahsediyorsunuz? Bir de hangi Gateron Pro Switch kalmış hangi renk yani?
Üstat epomaker money th80 den bahsetmiştim.
akko aldım %20 kupon ile 1800 tl denk geldi . İnşallah memnun kalırım. Switchleri ileride değiştireceğim. 900 tl fark beni caydırdı epomakerden , herşey için teşekkür ederim...

Gateron yellow yazmayı unutmuşum. Epomaker yellowunu alırdım heralde bence ikiside çok efsane olacağını tahmin ediyorum.

Klavyem elime ulaştı. 6 gün erken geldi. Kablosunu taktığımda çalışmadı. Wifi ile çalışıyor. Driver yüklemedim belki ondandır, daha alışmaya çalışıyorum. Kaliteli bir klavye tavsiye ederim.
Driver nereden indirebilirim acaba akko 5087 B plus HORİZON.

Fn+ u basınca kablolu çalıştı. Sorun çözüldü.

Son düzenleme:
Üstat epomaker money th80 den bahsetmiştim.
akko aldım %20 kupon ile 1800 tl denk geldi . İnşallah memnun kalırım. Switchleri ileride değiştireceğim. 900 tl fark beni caydırdı epomakerden , herşey için teşekkür ederim...

Gateron yellow yazmayı unutmuşum. Epomaker yellowunu alırdım heralde bence ikiside çok efsane olacağını tahmin ediyorum.

Klavyem elime ulaştı. 6 gün erken geldi. Kablosunu taktığımda çalışmadı. Wifi ile çalışıyor. Driver yüklemedim belki ondandır, daha alışmaya çalışıyorum. Kaliteli bir klavye tavsiye ederim.
Driver nereden indirebilirim acaba akko 5087 B plus HORİZON.

Fn+ u basınca kablolu çalıştı. Sorun çözüldü.
Hocam selamlar ben de aynı klavyeden almayı düşünüyorum. Bir sorun yaşadın mı tavsiye eder misin cevaplarsan sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı