EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.932 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 20 Haziran 2023 #11 Linux Kaymak dedi: DeepL Translate: The world's most accurate translator Translate texts & full document files instantly. Accurate translations for individuals and Teams. Millions translate with DeepL every day. www.deepl.com Genişletmek için tıkla... Bir bakacağım hocam. Crownguard dedi: @EkmekArasiHDD evet ama mevcut kaynaklar arasında en iyisi o. Bir ihtimal şu beta.character.ai sitesi işinizi görebilir ama emin değilim. Genişletmek için tıkla... O sitede genelde oyun karakterleri vardı sanki. Ben mi yanlış biliyorum. Son düzenleme: 20 Haziran 2023
Linux Kaymak dedi: DeepL Translate: The world's most accurate translator Translate texts & full document files instantly. Accurate translations for individuals and Teams. Millions translate with DeepL every day. www.deepl.com Genişletmek için tıkla... Bir bakacağım hocam. Crownguard dedi: @EkmekArasiHDD evet ama mevcut kaynaklar arasında en iyisi o. Bir ihtimal şu beta.character.ai sitesi işinizi görebilir ama emin değilim. Genişletmek için tıkla... O sitede genelde oyun karakterleri vardı sanki. Ben mi yanlış biliyorum.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.958 Makaleler 18 Çözümler 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #12 @EkmekArasiHDD evet ama gene yapay zeka görevi yapıyorlar. Dediğim gibi bir ihtimal işinizi görebilir.
@EkmekArasiHDD evet ama gene yapay zeka görevi yapıyorlar. Dediğim gibi bir ihtimal işinizi görebilir.
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.932 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 20 Haziran 2023 #13 Crownguard dedi: @EkmekArasiHDD evet ama gene yapay zeka görevi yapıyorlar. Dediğim gibi bir ihtimal işinizi görebilir. Genişletmek için tıkla... Şu anlık hocamın attığı çeviri sitesi işimi gördü gibi. Yardım için teşekkürler yine de.
Crownguard dedi: @EkmekArasiHDD evet ama gene yapay zeka görevi yapıyorlar. Dediğim gibi bir ihtimal işinizi görebilir. Genişletmek için tıkla... Şu anlık hocamın attığı çeviri sitesi işimi gördü gibi. Yardım için teşekkürler yine de.