V Ve-ge Kilopat Katılım 13 Nisan 2017 Mesajlar 109 24 Aralık 2017 #1 Aşağıdaki cümlelerden hangisi doğru? Ich ziehe gerne grauen Pullover und blaue Jeans an in der Freizeit. Ich ziehe gerne grauen Pullover und blaue Jeans in der Freizeit an. Son düzenleme: 24 Aralık 2017
Aşağıdaki cümlelerden hangisi doğru? Ich ziehe gerne grauen Pullover und blaue Jeans an in der Freizeit. Ich ziehe gerne grauen Pullover und blaue Jeans in der Freizeit an.
Halil1905 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 5.804 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2017 #2 İn meiner Freizeit ziehe ich gerne einen grauen Pullover und eine blaue Jeans an.
KS KS V Ve-ge Kilopat Katılım 13 Nisan 2017 Mesajlar 109 24 Aralık 2017 #3 Halil1905 dedi: İn meiner Freizeit ziehe ich gerne einen grauen Pullover und eine blaue Jeans an. Genişletmek için tıkla... Ich ziehe gerne grauen Pullover und blaue Jeans in der Freizeit an. Yanlış mı?
Halil1905 dedi: İn meiner Freizeit ziehe ich gerne einen grauen Pullover und eine blaue Jeans an. Genişletmek için tıkla... Ich ziehe gerne grauen Pullover und blaue Jeans in der Freizeit an. Yanlış mı?
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 24 Aralık 2017 #4 Ve-ge dedi: Ich ziehe gerne grauen Pullover und blaue Jeans an in der Freizeit. Genişletmek için tıkla... Yanlis. Ve-ge dedi: Ich ziehe gerne grauen Pullover und blaue Jeans in der Freizeit an. Genişletmek için tıkla... Dogru. Cok basit bir soru, cekim eklerini almanca dilinde ikiye ayirmaniz lazim özellikle simdiki ve gecmis zaman kullaniminda. Örnek vereyim tam olsun Umziehen Ich ziehe um. Ich bin umgezogen Sevgiler
Ve-ge dedi: Ich ziehe gerne grauen Pullover und blaue Jeans an in der Freizeit. Genişletmek için tıkla... Yanlis. Ve-ge dedi: Ich ziehe gerne grauen Pullover und blaue Jeans in der Freizeit an. Genişletmek için tıkla... Dogru. Cok basit bir soru, cekim eklerini almanca dilinde ikiye ayirmaniz lazim özellikle simdiki ve gecmis zaman kullaniminda. Örnek vereyim tam olsun Umziehen Ich ziehe um. Ich bin umgezogen Sevgiler
KS KS V Ve-ge Kilopat Katılım 13 Nisan 2017 Mesajlar 109 24 Aralık 2017 #5 Neşeli Enginar dedi: Yanlis. Dogru. Cok basit bir soru, cekim eklerini almanca dilinde ikiye ayirmaniz lazim özellikle simdiki ve gecmis zaman kullaniminda. Örnek vereyim tam olsun Umziehen Ich ziehe um. Ich bin umgezogen Sevgiler Genişletmek için tıkla... İkiye ayırma kısmını biliyorum da ayırdıktan sonra nereye yerleştireceğime karar verememiştim.
Neşeli Enginar dedi: Yanlis. Dogru. Cok basit bir soru, cekim eklerini almanca dilinde ikiye ayirmaniz lazim özellikle simdiki ve gecmis zaman kullaniminda. Örnek vereyim tam olsun Umziehen Ich ziehe um. Ich bin umgezogen Sevgiler Genişletmek için tıkla... İkiye ayırma kısmını biliyorum da ayırdıktan sonra nereye yerleştireceğime karar verememiştim.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 24 Aralık 2017 #6 Ve-ge dedi: İkiye ayırma kısmını biliyorum da ayırdıktan sonra nereye yerleştireceğime karar veremedim. Genişletmek için tıkla... Genellikle gecmis zamanda (%90) ek kismi öne fiil kismi sona gelir. Ich bin vorgegangen. Simdiki zamanda ise yine genellikle. Ich gehe vor. Yani ek kismi sonda fiil kismi öndedir. Gelecek zaman ise; Ich werde vor gehen. Sevgiler
Ve-ge dedi: İkiye ayırma kısmını biliyorum da ayırdıktan sonra nereye yerleştireceğime karar veremedim. Genişletmek için tıkla... Genellikle gecmis zamanda (%90) ek kismi öne fiil kismi sona gelir. Ich bin vorgegangen. Simdiki zamanda ise yine genellikle. Ich gehe vor. Yani ek kismi sonda fiil kismi öndedir. Gelecek zaman ise; Ich werde vor gehen. Sevgiler
FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.136 Makaleler 7 Çözümler 23 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekipmanlar: Asus ROG Keris, Durgod Taurus K320 Cherry MX Brown, Takstar Pro 82, Soundmagic A30, Porge siyah Kanagawa XXL. Bilgisayar: AMD Ryzen 5 5500, Asus TUF RTX 3080, Gigabyte B450 Aorus Pro, G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8) 3000MHz CL16, Crucial P1 500GB NVMe, High Power Super GD+ 850W, Deepcool Matrexx 70 ADD-RGB 3F + 4x Lian Li Lancool 3 140mm ARGB stok fan. Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2017 #7 @Neşeli Enginar Kaç dil biliyorsunuz ? Baya sağlam da konuşuyorsunuz herhalde.
Taha Özkorucuklu Kilopat Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 308 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ocak 2018 #8 "Ich ziehe gern in meiner Freizeit ein grauen Pullover und eine blauen Jeans an" olması gerek sanırım.
"Ich ziehe gern in meiner Freizeit ein grauen Pullover und eine blauen Jeans an" olması gerek sanırım.
Manic Depressive Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2014 Mesajlar 1.031 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2018 #9 Almanca öğretmenliği okumuş Recep Baltaş en doğru yanıtı verecektir.
KS KS V Ve-ge Kilopat Katılım 13 Nisan 2017 Mesajlar 109 1 Ocak 2018 #10 Herkes farklı bir şey yazıyor