6 682221 Picopat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 402 Çözümler 2 2 Temmuz 2023 #1 Açıkçası dil kursu için şu an bir bütçem yok. Hangi kurumlar Almanca için sağlam eğitim verir? Ücretsiz alternatif var mıdır? Bu konudaki bilgi birikimim maalesef sıfıra yakın.
Açıkçası dil kursu için şu an bir bütçem yok. Hangi kurumlar Almanca için sağlam eğitim verir? Ücretsiz alternatif var mıdır? Bu konudaki bilgi birikimim maalesef sıfıra yakın.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.908 Makaleler 15 Çözümler 462 Yer Türkiye Cumhuriyeti 2 Temmuz 2023 #2 Halk eğitim kursuna gidebilirsin eğer yaşadığın yerde Almanca kursu veriliyorsa tabii. Ücretsiz.
6 682221 Picopat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 402 Çözümler 2 2 Temmuz 2023 #3 Teru dedi: Halk eğitim kursuna gidebilirsin eğer yaşadığın yerde Almanca kursu veriliyorsa tabii. Ücretsiz. Genişletmek için tıkla... Bizim buradakinde yokmuş fakat kültür merkezimizde mevcut. İşlerimiz bitince başlayacağım nasip olursa. Cevabınız için teşekkür ederim.
Teru dedi: Halk eğitim kursuna gidebilirsin eğer yaşadığın yerde Almanca kursu veriliyorsa tabii. Ücretsiz. Genişletmek için tıkla... Bizim buradakinde yokmuş fakat kültür merkezimizde mevcut. İşlerimiz bitince başlayacağım nasip olursa. Cevabınız için teşekkür ederim.