Estas Picopat Katılım 29 Nisan 2025 Mesajlar 292 17 Temmuz 2025 #1 Kitap ile öğrenebilen biriyim. İnternetten çalışınca sürdüremiyorum. Çok pahalı bir şey de alamıyorum. Uygun fiyatlı, en fazla 500 TL bir kaynak arıyorum. Temelim yok, en baştan başlıyorum. Öneriniz var mıdır?
Kitap ile öğrenebilen biriyim. İnternetten çalışınca sürdüremiyorum. Çok pahalı bir şey de alamıyorum. Uygun fiyatlı, en fazla 500 TL bir kaynak arıyorum. Temelim yok, en baştan başlıyorum. Öneriniz var mıdır?
hanifi_corak Megapat Katılım 4 Eylül 2014 Mesajlar 465 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Full Stack Developer 17 Temmuz 2025 #2 YouTube'da birçok ücretsiz kaynak var. Begi begi olsun onlara bakabilirsiniz. Telegram'da Goethe A1 gruplarına da bakabilirsiniz.
YouTube'da birçok ücretsiz kaynak var. Begi begi olsun onlara bakabilirsiniz. Telegram'da Goethe A1 gruplarına da bakabilirsiniz.
Estas Picopat Katılım 29 Nisan 2025 Mesajlar 292 17 Temmuz 2025 #3 hanifi_corak dedi: YouTube'da birçok ücretsiz kaynak var. Begi begi olsun onlara bakabilirsiniz. Telegram'da Goethe A1 gruplarına da bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi internette, özellikle ücretsiz kaynaklarda devamlılığı sağlayamıyorum. Kanal önerisi için teşekkürler yine de.
hanifi_corak dedi: YouTube'da birçok ücretsiz kaynak var. Begi begi olsun onlara bakabilirsiniz. Telegram'da Goethe A1 gruplarına da bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi internette, özellikle ücretsiz kaynaklarda devamlılığı sağlayamıyorum. Kanal önerisi için teşekkürler yine de.
6kaps9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 2.929 Çözümler 8 18 Temmuz 2025 #4 Lise de tanıdığın varsa onların eski kitaplarını da alabilirsin, Almanca zorunlu ders çünkü.