Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Mayıs 2023 #1 Almanca için Udemy ve YouTube eğitim önerisi? Udemy ve YouTube üzerinde bulunan eğitim seti önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2023
Almanca için Udemy ve YouTube eğitim önerisi? Udemy ve YouTube üzerinde bulunan eğitim seti önerilerinizi bekliyorum.
Maddoxkkm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.453 Çözümler 4 Yer Toronto 1 Mayıs 2023 #2 Almanca için ilk önce uygulamalar için başla bana sorarsan.
Yüzdeyüzata Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 295 1 Mayıs 2023 #3 Bence almanca gramer olarak çok önemli bir dil kitap alıp başlamanız daha doğru olacaktır yada konu konu işleyen bir udemy seti alırsnaız oda iş görür
Bence almanca gramer olarak çok önemli bir dil kitap alıp başlamanız daha doğru olacaktır yada konu konu işleyen bir udemy seti alırsnaız oda iş görür
Dengizek Megapat Katılım 25 Nisan 2014 Mesajlar 366 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #4 Youtube'da Deutsch Einfach, Begi Begi Almanca, Hacı Ahmet Altıner gibi kaynaklardan çok iyi öğrenebilirsin.
Youtube'da Deutsch Einfach, Begi Begi Almanca, Hacı Ahmet Altıner gibi kaynaklardan çok iyi öğrenebilirsin.