flashneuron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 1.702 Çözümler 3 21 Aralık 2021 #1 Almanca bir şekilde ailemizi tanıttığımız bir metin istedi (isim, yaş, köken, yaşadığı şehir) ama köken ne demek ben bilmiyorum.
Almanca bir şekilde ailemizi tanıttığımız bir metin istedi (isim, yaş, köken, yaşadığı şehir) ama köken ne demek ben bilmiyorum.
delvarto Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.413 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Orta Doğu Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #2 die Herkunft.
Nitroshock6 Decapat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 869 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #3 flashneuron dedi: Almanca bir şekilde ailemizi tanıttığımız bir metin istedi (isim, yaş, köken, yaşadığı şehir) ama köken ne demek ben bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Die herkunft(köken) Kalıplaşmış bir cümle söyliyecek olursak. Woher kommst du? (nereden geliyorsun) (nerelisin?) İch komme aus Adana ( Adana'dan geliyorum ) Kommen = gelmek aus =den/dan.
flashneuron dedi: Almanca bir şekilde ailemizi tanıttığımız bir metin istedi (isim, yaş, köken, yaşadığı şehir) ama köken ne demek ben bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Die herkunft(köken) Kalıplaşmış bir cümle söyliyecek olursak. Woher kommst du? (nereden geliyorsun) (nerelisin?) İch komme aus Adana ( Adana'dan geliyorum ) Kommen = gelmek aus =den/dan.