G Guenon11 Femtopat Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #1 4 sene lise hayatımda öğrendiğim(!) Almanca'nın günlük hayatta bile doğru düzgün yeri olmadığını gördüm. Bu yüzden sağlam konuşabilecek seviyede öğrenmek istiyorum. Nasıl öğrenebilirim? Herhangi bir uygulama tavsiyesi olan var mı? (Duolingo demeyin) Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2025
4 sene lise hayatımda öğrendiğim(!) Almanca'nın günlük hayatta bile doğru düzgün yeri olmadığını gördüm. Bu yüzden sağlam konuşabilecek seviyede öğrenmek istiyorum. Nasıl öğrenebilirim? Herhangi bir uygulama tavsiyesi olan var mı? (Duolingo demeyin)
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.229 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #2 Su videoyu izleyerek öğrenebilirsiniz. Videoda karşılıklı konusuyorlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Su videoyu izleyerek öğrenebilirsiniz. Videoda karşılıklı konusuyorlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et