Ben bu sene şükür ki Cerrahpaşa'da Almanca Öğretmenliği tutturdum. Hem üniversite hem bölüm hakkında bilgisi olan arkadaşlar tavsiye verebilirse sevinirim. Aslında öğretmenliğe çok da bir ilgim yok sırf bir diplomam olsun diye okuyorum desem yeridir. Ondan dolayı Almanca ile her türlü işi yapabilirim diye düşünüyorum çevirmenlik, pazarlama bunun gibi. Zaten muhtemelen açıktan okuyarak bir bölüm daha bitiririm. Öğretmenlik muhtemelen son seçeneklerimden biri olur, onunla da devlet ile uğraşmam diye düşünüyorum, özel kurumlara başvurup bir şekilde çalışmayı düşünüyorum. Üniversite'de boş durmayı düşünmüyorum, CV'mi güçlendirmek adına her türlü etkinlik program falan katılmayı planlıyorum. Allah izin verirse notlarımı yüksek tutup IELTS gibi sınavlarla yurt dışı falan da düşünüyorum. Dediğim gibi sırf öğretmenlik yapıyorum diye öğretmenlik yapacağım diye bir kaide yok bende, bunu da göz önünde bulundurarak bana iş bulma, dilin zorluğu veya piyasada ne kadar talep gördüğü gibi konularda bilgi ve tavsiye verirseniz ve sizce mantıklı mı? Söylerseniz sevinirim.