JANITHON Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 263 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #1 Herkese merhaba, 11. sınıf Almanca proje ödevim bilgisayar oyunu yapmak. Bunu en kolay ve en hızlı hangi siteden ve nasıl yapabilirim?
Herkese merhaba, 11. sınıf Almanca proje ödevim bilgisayar oyunu yapmak. Bunu en kolay ve en hızlı hangi siteden ve nasıl yapabilirim?
I. Samurai Jack Centipat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 288 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #2 Hoca üst düzey bir şey beklemez sanırsam. İlkokul çocuklarına kodlamaya merak salmaları için Scratch diye bir site vardı. Kapanmadıysa deneyebilirsin.
Hoca üst düzey bir şey beklemez sanırsam. İlkokul çocuklarına kodlamaya merak salmaları için Scratch diye bir site vardı. Kapanmadıysa deneyebilirsin.
byqhaymakhz Femtopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #3 I. Samurai Jack dedi: Hoca üst düzey bir şey beklemez sanırsam. İlkokul çocuklarına kodlamaya merak salmaları için Scratch diye bir site vardı. Kapanmadıysa deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... kapanmadı ya yapılır oradan
I. Samurai Jack dedi: Hoca üst düzey bir şey beklemez sanırsam. İlkokul çocuklarına kodlamaya merak salmaları için Scratch diye bir site vardı. Kapanmadıysa deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... kapanmadı ya yapılır oradan
alasakarama Hectopat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 2.186 Çözümler 31 25 Ocak 2024 #4 JANITHON dedi: Herkese merhaba, 11. sınıf Almanca proje ödevim bilgisayar oyunu yapmak. Bunu en kolay ve en hızlı hangi siteden ve nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... RPG Maker ile kısa bir RPG oyunu yapabilirsiniz. Diyaloglar vesaire tabii Almanca olur.
JANITHON dedi: Herkese merhaba, 11. sınıf Almanca proje ödevim bilgisayar oyunu yapmak. Bunu en kolay ve en hızlı hangi siteden ve nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... RPG Maker ile kısa bir RPG oyunu yapabilirsiniz. Diyaloglar vesaire tabii Almanca olur.
JANITHON Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 263 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #5 I. Samurai Jack dedi: Hoca üst düzey bir şey beklemez sanırsam. İlkokul çocuklarına kodlamaya merak salmaları için Scratch diye bir site vardı. Kapanmadıysa deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum o siteyi ancak o da uzun sürecek galiba.
I. Samurai Jack dedi: Hoca üst düzey bir şey beklemez sanırsam. İlkokul çocuklarına kodlamaya merak salmaları için Scratch diye bir site vardı. Kapanmadıysa deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum o siteyi ancak o da uzun sürecek galiba.
Cursor Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 3.001 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #6 I. Samurai Jack dedi: Hoca üst düzey bir şey beklemez sanırsam. İlkokul çocuklarına kodlamaya merak salmaları için Scratch diye bir site vardı. Kapanmadıysa deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Harvard Üniversitesi o ilkokul çocuğu dediğin uygulamadan anlatıyor bilgisayar mühendisliğini.
I. Samurai Jack dedi: Hoca üst düzey bir şey beklemez sanırsam. İlkokul çocuklarına kodlamaya merak salmaları için Scratch diye bir site vardı. Kapanmadıysa deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Harvard Üniversitesi o ilkokul çocuğu dediğin uygulamadan anlatıyor bilgisayar mühendisliğini.
JANITHON Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 263 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #7 alasakarama dedi: RPG maker ile kısa bir RPG oyunu yapabilirsiniz. Diyaloglar vesaire tabii Almanca olur. Genişletmek için tıkla... Aklımda Witcher 3'teki gibi diyalog seçme var. Mesela yanlısa tıklayınca gülme sesi gelsin ve doğru olursa boss ölsün gibi.
alasakarama dedi: RPG maker ile kısa bir RPG oyunu yapabilirsiniz. Diyaloglar vesaire tabii Almanca olur. Genişletmek için tıkla... Aklımda Witcher 3'teki gibi diyalog seçme var. Mesela yanlısa tıklayınca gülme sesi gelsin ve doğru olursa boss ölsün gibi.
I. Samurai Jack Centipat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 288 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #8 JANITHON dedi: Evet biliyorum o siteyi ancak o da uzun sürecek galiba. Genişletmek için tıkla... Yarım saatte parkur tarzı oyun yapmıştım. İnternette hazır dosyalar mevcut bir şeyleri değiştirin gitsin.
JANITHON dedi: Evet biliyorum o siteyi ancak o da uzun sürecek galiba. Genişletmek için tıkla... Yarım saatte parkur tarzı oyun yapmıştım. İnternette hazır dosyalar mevcut bir şeyleri değiştirin gitsin.
JANITHON Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 263 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #9 Cursor dedi: Harvard Üniversitesi o ilkokul çocuğu dediğin uygulamadan anlatıyor bilgisayar mühendisliğini. Genişletmek için tıkla... Bayağı öğretici bir site gerçekten. I. Samurai Jack dedi: Yarım saatte parkur tarzı oyun yapmıştım. İnternette hazır dosyalar mevcut bir şeyleri değiştirin gitsin. Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz site var mı
Cursor dedi: Harvard Üniversitesi o ilkokul çocuğu dediğin uygulamadan anlatıyor bilgisayar mühendisliğini. Genişletmek için tıkla... Bayağı öğretici bir site gerçekten. I. Samurai Jack dedi: Yarım saatte parkur tarzı oyun yapmıştım. İnternette hazır dosyalar mevcut bir şeyleri değiştirin gitsin. Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz site var mı
I. Samurai Jack Centipat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 288 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #10 Cursor dedi: Harvard Üniversitesi o ilkokul çocuğu dediğin uygulamadan anlatıyor bilgisayar mühendisliğini. Genişletmek için tıkla... Ne dediniz tam anlayamadım ama Scratch basit bir program. Başlat. Eğer A basarsa 20 adım git. Bunlar her çocuğun yapabileceği şeyler. JANITHON dedi: Bayağı öğretici bir site gerçekten. Önerdiğiniz site var mı Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi şu site Scratch.
Cursor dedi: Harvard Üniversitesi o ilkokul çocuğu dediğin uygulamadan anlatıyor bilgisayar mühendisliğini. Genişletmek için tıkla... Ne dediniz tam anlayamadım ama Scratch basit bir program. Başlat. Eğer A basarsa 20 adım git. Bunlar her çocuğun yapabileceği şeyler. JANITHON dedi: Bayağı öğretici bir site gerçekten. Önerdiğiniz site var mı Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi şu site Scratch.