Cursor Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 3.001 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #11 I. Samurai Jack dedi: Ne dediniz tam anlayamadım ama Scratch basit bir program. Başlat. Eğer A basarsa 20 adım git. Bunlar her çocuğun yapabileceği şeyler. Dediğim gibi şu site Scratch. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
I. Samurai Jack dedi: Ne dediniz tam anlayamadım ama Scratch basit bir program. Başlat. Eğer A basarsa 20 adım git. Bunlar her çocuğun yapabileceği şeyler. Dediğim gibi şu site Scratch. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
JANITHON Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 263 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #12 Cevap veren herkese çok teşekkür ederim.