2 244765 Hectopat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.342 Makaleler 1 Çözümler 8 8 Mart 2021 #11 vbios dedi: Arkadaşlar matematiğe nasıl çalışmalıyım? Genişletmek için tıkla... Yap bir şeyler, şu saatten sonra kurtarman imkansız gibi. Rehber matematiği 1.5x'e alıp izle. Soru çözmessen olmuyor, onu da söyleyeyim. Sınav kağıdıyla 20-25 dakika bakıştım en az. Salladıklarımın birazı tutmuş şükür :F
vbios dedi: Arkadaşlar matematiğe nasıl çalışmalıyım? Genişletmek için tıkla... Yap bir şeyler, şu saatten sonra kurtarman imkansız gibi. Rehber matematiği 1.5x'e alıp izle. Soru çözmessen olmuyor, onu da söyleyeyim. Sınav kağıdıyla 20-25 dakika bakıştım en az. Salladıklarımın birazı tutmuş şükür :F
İmperceptible Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 2.194 Çözümler 5 Yer Marineford 8 Mart 2021 #12 Almanca cidden çok saçma bir ders ya. Neden var ki bu ders? Bende bir kere açıp bakmadım almancaya. Salla almancayı mat çalış.
Almanca cidden çok saçma bir ders ya. Neden var ki bu ders? Bende bir kere açıp bakmadım almancaya. Salla almancayı mat çalış.
vbios Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 3.313 Makaleler 4 Çözümler 9 8 Mart 2021 #13 244765 dedi: Eki Görüntüle 913063 Yap bir şeyler, şu saatten sonra kurtarman imkansız gibi. Rehber matematiği 1.5x'e alıp izle. Soru çözmessen olmuyor, onu da söyleyeyim. Sınav kağıdıyla 20-25 dakika bakıştım en az. Salladıklarımın birazı tutmuş şükür :F Genişletmek için tıkla... Lisede kalma var mıydı? Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
244765 dedi: Eki Görüntüle 913063 Yap bir şeyler, şu saatten sonra kurtarman imkansız gibi. Rehber matematiği 1.5x'e alıp izle. Soru çözmessen olmuyor, onu da söyleyeyim. Sınav kağıdıyla 20-25 dakika bakıştım en az. Salladıklarımın birazı tutmuş şükür :F Genişletmek için tıkla... Lisede kalma var mıydı? Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 244765 Hectopat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.342 Makaleler 1 Çözümler 8 8 Mart 2021 #14 vbios dedi: Lisede kalma var mıydı? Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Var da, bu sene umarım yoktur. Sayın Ziya bakanım sınıfta kalma olmayacak tarzı bir şey söylemişti ama ona da güvenilmiyor, biliyorsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
vbios dedi: Lisede kalma var mıydı? Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Var da, bu sene umarım yoktur. Sayın Ziya bakanım sınıfta kalma olmayacak tarzı bir şey söylemişti ama ona da güvenilmiyor, biliyorsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Pilot18 Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 684 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Gökyüzü 8 Mart 2021 #15 vbios dedi: Lise de kalma var mıydı? Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocalarımızda söylüyor artık sınıfta kalma diye bir olay yok sınıfta kalmak için özel bir uğraş sergilemen gerek.
vbios dedi: Lise de kalma var mıydı? Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocalarımızda söylüyor artık sınıfta kalma diye bir olay yok sınıfta kalmak için özel bir uğraş sergilemen gerek.