Almanca'dan kalınca hazırlık sınıfından atılma riski var mı?

Kont Saya

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, şu an lisede hazırlık okuyorum ve 20 saatlik Almanca dersinden kalacağım galiba. İki performans notum sıfır, sözlü notum çok yüksek olmaz, maksimum 70. yazılılardan 50 aldım, bir tane de olmadığımız yazılım var. Proje notum 70-60 civarı olur. Almanca'dan kalınca otomatik olarak sınıfta kalıyorsun ve okuldan atılıyorsun çünkü hazırlık sınıfı bir daha okunamıyor. Sizce kalır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hazırlıkda bırakmazlar.

Kalmazsın 9. sınıfa geçince seni sınava sokarlar diye düşünüyorum.

bu kadar karamsar bakma kardeşim. her halikarda lise1 e geçersin. yazın bütünlemesi de olabilir ayrıca.

Hazırlıkda bırakmazlar.

Kalmazsın 9. sınıfa geçince seni sınava sokarlar diye düşünüyorum.

Ya kardeşim bizimle maytap mi geçiyorlar anlamadım sene başından beri Almanca da kalırsanız okuldan atılırsınız falan diyorlar.

Bu kadar karamsar bakma kardeşim. Her halikarda lise1'e geçersin. Yazın bütünlemesi de olabilir ayrıca.

Bilemiyorum bize sene başımdan beri kalırsınız dendi okuldan atarlar dendi.

galiba bizim zamanımızda da öyle deniliyordu. korkutulması normal. hazırlığın tadını çıkar ve birlikte çalıştığın daha iyi arkadaşın olsun, sınavına gireceğin konuları nettede video bulup çalış. yani o kadar da salma, evet bir şekilde geçersin ama. almanca olmadan takdir teşekkür zor. yani hep zorlanarak devam edeceğin için böyle diyorlar. geliştirmek için çabalamalısın

Maytap geçiyorlar.

Eğer atacaklarını sanıyorsan derslere girmeden yapacağınız sayfalara çalış konulara göz at en azından sözlü yüksek olsun.

Üst sınıflara sor atılan veya kalan olmuş mu diye bir de bazıları harbili atabilir. Bizim okulda disiplin diye bir şey yok 30 tutanaklı adam disiplinde kınama yiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…