Bence japonlar. Teknolojileri koreden altta fakat doğal alanlar daha fazla gibi geliyor bana. En azından bazı yerleşke yerlerinde evler tek katlı büyük binalar yok. Senin terchinide görmek isterim.
Almanya'nın geleceği daha parlak Japonya'dan. Özellikle yaşlı nüfus mevzusu yüzünden gözle görülür seviyede gerileyecek Japonya. Şu an aşağı yukarı eşitler desem pek yalan olmaz.
Bence Japonlar. Teknolojileri Kore'den altta fakat doğal alanlar daha fazla gibi geliyor bana. En azından bazı yerleşke yerlerinde evler tek katlı büyük binalar yok. Senin terchini de görmek isterim.
Ben Almanyanın daha önde olduğunu düşünüyorum. Almanya tek başına Avrupa'nın tüm yükünü sırtlamış durumda şu an. Avrupa'da işler iyiye giderse Almanya'nın Japonya'dan önde olduğu çok daha belirgin olacaktır. Diğer taraftan Japonya'ya baktığımızda yıllardır durağan giden bir ülke görüyoruz. Eskisi gibi bir ilerleme söz konusu değil. Ekonomileri'de düşüşe geçmiş durumda. Çok stabil bir ekonominin her zaman iyi olmadığının en önemli göstergelerinden bir tanesi.