Almanya dil kursu önerisi

Yer
Bremen
Daha fazla  
Meslek
NCR Trooper
Merhaba. Bremen Üniversitesi'ne başvuru yapmıştım ve şartlı kabul aldım. Şimdi Bremen ya da başka bir şehirde dil kursu arıyorum. Daha önce tecrübesi olup da tavsiye edebileceğiniz yerler var mı? İlla Bremen olmasına gerek yok ama Berlin'ya da München gibi pahalı şehirler olmazsa sevinirim.

Selam hocam konuyla alakasız olacak ancak master için mi kabul aldınız?

Selam hocam konuyla alakasız olacak ancak master için mi kabul aldınız?
Hayır hocam normal lisans eğitimi.

İlgilenen olursa.
Casa Bremen diye bir dil okuluna kayıt oldum. B1'den C1'e kadar toplam 3900 Euro tuttu. Yaklaşık 8 ay sürüyor.

Son düzenleme:
Merhaba hocam şartlı kabul için hangi seviye Almanca bilmemiz gerekiyor bir de hangi bölümü kazandınız cevaplarsanız çok sevinirim.
Üniversiteden üniversiteye değişiyor.
Ben Bremen Üni'ye başvurdum ve dil şartı yok. Sadece vize almak için başvurduğunuz şehire göre A1 ya da A2 Almanca istiyorlar.
Makine ve Proses mühendisliği (Maschinenbau und Verfahrenstechnik) kazandım.

Anladım hocam sağ olun bende düşünüyorum da peki mühedislikler veya diğer meslekler için burada YKS puanına mı bakılıyor yoksa farklı şeyler mi var.

Anladım hocam sağ olun bende düşünüyorum da peki mühedislikler veya diğer meslekler için burada YKS puanına mı bakılıyor yoksa farklı şeyler mi var.
TU-München gibi iyi üniversiteler için belli bir YKS sıralaması gerekiyor. Diğer üniversiteler için sadece okuyacağınız bölümü Türkiye'de kazanmanız gerek. Örneğin ben Bremen'de makine okumak için Türkiye'de makine mühendisliği yazdım. Ünilere göre değişiyor dediğim gibi.

Çok sağ olun hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…