Kyuasra Picopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 456 Çözümler 2 22 Ekim 2021 #11 Lıterhf dedi: Anladım hangi şehirdesiniz peki Almanya'ya gitcemde en kolay nasıl giderim ne kadar olması gerek. Genişletmek için tıkla... Stuttgart'ın bir ilçesindeyim Türkiye pasaportuyla gitcekseniz vize lazım oda 1300 küsürdü galiba
Lıterhf dedi: Anladım hangi şehirdesiniz peki Almanya'ya gitcemde en kolay nasıl giderim ne kadar olması gerek. Genişletmek için tıkla... Stuttgart'ın bir ilçesindeyim Türkiye pasaportuyla gitcekseniz vize lazım oda 1300 küsürdü galiba
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 22 Ekim 2021 #12 Kyuasra dedi: Stuttgart'ın bir ilçesindeyim Türkiye pasaportuyla gitcekseniz vize lazım oda 1300 küsurdü galiba. Genişletmek için tıkla... Alman vatandaşı mısınız sistemi alınca bir fotoraf alırım bir de dışarısı nasıl fotoğraf alabilir miyim ya Almanya cok güzel.
Kyuasra dedi: Stuttgart'ın bir ilçesindeyim Türkiye pasaportuyla gitcekseniz vize lazım oda 1300 küsurdü galiba. Genişletmek için tıkla... Alman vatandaşı mısınız sistemi alınca bir fotoraf alırım bir de dışarısı nasıl fotoğraf alabilir miyim ya Almanya cok güzel.
Kyuasra Picopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 456 Çözümler 2 22 Ekim 2021 #13 Lıterhf dedi: Alman vatandaşı mısınız sistemi alınca bir fotoraf alırım bir de dışarısı nasıl fotoğraf alabilir miyim ya Almanya cok güzel. Genişletmek için tıkla... Yok ben Bulgar vatandaşıyım Dosya Ekleri IMG20211014180602.jpg 89,3 KB · Görüntüleme: 200
Lıterhf dedi: Alman vatandaşı mısınız sistemi alınca bir fotoraf alırım bir de dışarısı nasıl fotoğraf alabilir miyim ya Almanya cok güzel. Genişletmek için tıkla... Yok ben Bulgar vatandaşıyım
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 22 Ekim 2021 #14 Kyuasra dedi: Yok ben bulgar vatandaşıyım. Genişletmek için tıkla... Ne güzel ya ekonominiz nasıl istediğin bir şeyi alabiliyor musun calıştığınız iş bölümü neydi sistem şimdiden hayırlı olsun.
Kyuasra dedi: Yok ben bulgar vatandaşıyım. Genişletmek için tıkla... Ne güzel ya ekonominiz nasıl istediğin bir şeyi alabiliyor musun calıştığınız iş bölümü neydi sistem şimdiden hayırlı olsun.
Kyuasra Picopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 456 Çözümler 2 22 Ekim 2021 #15 Lıterhf dedi: Ne güzel ya ekonominiz nasıl istediğin bir şeyi alabiliyor musun calıştığınız iş bölümü neydi sistem şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Ben öğrenciyim hocam
Lıterhf dedi: Ne güzel ya ekonominiz nasıl istediğin bir şeyi alabiliyor musun calıştığınız iş bölümü neydi sistem şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Ben öğrenciyim hocam
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 22 Ekim 2021 #16 Kyuasra dedi: Ben öğrenciyim hocam Genişletmek için tıkla... Ailenden kastetim olarak varsayın o zaman?
Kyuasra dedi: Ben öğrenciyim hocam Genişletmek için tıkla... Ailenden kastetim olarak varsayın o zaman?
Kyuasra Picopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 456 Çözümler 2 22 Ekim 2021 #17 17 yaşındayım okumaya gelmiştim 2 sene önce
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 22 Ekim 2021 #18 Kyuasra dedi: 17 yaşındayım okumaya gelmiştim 2 sene önce. Genişletmek için tıkla... Ee sitelere baktınızmı neye karar verdiniz.
Kyuasra dedi: 17 yaşındayım okumaya gelmiştim 2 sene önce. Genişletmek için tıkla... Ee sitelere baktınızmı neye karar verdiniz.
Kyuasra Picopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 456 Çözümler 2 22 Ekim 2021 #19 Lıterhf dedi: Ee sitelere baktınızmı neye karar verdiniz. Genişletmek için tıkla... 3060 lı bi sistem buldum babama danışcam olur derse alcaz
Lıterhf dedi: Ee sitelere baktınızmı neye karar verdiniz. Genişletmek için tıkla... 3060 lı bi sistem buldum babama danışcam olur derse alcaz
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 22 Ekim 2021 #20 Kyuasra dedi: 3060'lı bir sistem buldum babama danışcam olur derse alacağız. Genişletmek için tıkla... Toplama sistem bence alın kendine gore sistem dizersin.
Kyuasra dedi: 3060'lı bir sistem buldum babama danışcam olur derse alacağız. Genişletmek için tıkla... Toplama sistem bence alın kendine gore sistem dizersin.