die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 5.000 Makaleler 1 Çözümler 45 5 Haziran 2024 #11 aksiyonel dedi: İlk kurulum ücreti olarak 10eur kesiyor. Bunu aşabileceğimiz bir şey yok mu? Genişletmek için tıkla... Ben ödediğimi hatırlamıyorum kurulum ücreti. Aynı Contabo gibi bazı günler kurulum ücretini kapatıyor olabilirler.
aksiyonel dedi: İlk kurulum ücreti olarak 10eur kesiyor. Bunu aşabileceğimiz bir şey yok mu? Genişletmek için tıkla... Ben ödediğimi hatırlamıyorum kurulum ücreti. Aynı Contabo gibi bazı günler kurulum ücretini kapatıyor olabilirler.
aksiyonel Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 1.339 Çözümler 6 Yer İstanbul 5 Haziran 2024 #12 die dedi: Ben ödediğimi hatırlamıyorum kurulum ücreti. Aynı Contabo gibi bazı günler kurulum ücretini kapatıyor olabilirler. Genişletmek için tıkla... 9 Euro olan vps'ye 20 euro vermek istemiyorum. Beklemedeyim
die dedi: Ben ödediğimi hatırlamıyorum kurulum ücreti. Aynı Contabo gibi bazı günler kurulum ücretini kapatıyor olabilirler. Genişletmek için tıkla... 9 Euro olan vps'ye 20 euro vermek istemiyorum. Beklemedeyim