![]()
Cloudzy | Your VPS Hosting Solutions in the Clouds ☁️
Discover High-Performance Cloud VPS services with NVMe SSD storage and 40Gbps connections at a fraction of cost with Cloudzy.cloudzy.com
Bildiğim ucuz yok.Başka var mı BROM.
Bunlar fake veriyor artık önermiyorum. Kasım kasım kasılıyor.![]()
Virtual Private Servers | Quality VPS at Incredible Price | Contabo
€4.99 gives you 4 CPU Cores, 8 GB RAM & Fast NVMe Drive. Quick Provisioning & More Transfer That You Will Needcontabo.com
Yurtdışı lokasyonları için sık kullandığım bir firma. Ücretsiz yöntem olan Google Cloud'u da araştırabilirsin.
Yaklaşık 1,5 yıldır 4 vCPU / 4 GB RAM ve 6 vCPU / 12 GB RAM paketlerini kullanıyorum ve herhangi bir sorun yaşamadım. Ayrıca, müşteri hizmetleri de e-postalara oldukça hızlı dönüş yapıyor. Ancak, tabii ki her hizmette olduğu gibi bireysel deneyimler değişebilir. Sizde farklı bir durum yaşanmış olabilir.Bunlar fake veriyor artık önermiyorum. Kasım kasım kasılıyor.
CPU'yu limitliyorlar.Yaklaşık 1,5 yıldır 4 vCPU / 4 GB RAM ve 6 vCPU / 12 GB RAM paketlerini kullanıyorum ve herhangi bir sorun yaşamadım. Ayrıca, müşteri hizmetleri de e-postalara oldukça hızlı dönüş yapıyor. Ancak, tabii ki her hizmette olduğu gibi bireysel deneyimler değişebilir. Sizde farklı bir durum yaşanmış olabilir.
Selamlar arkadaşlar. Güncel vds/vps hizmeti veren marka arıyorum. Lokasyon Almanya, Avusturya, Fransa olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.