Reidon Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 898 Çözümler 5 4 Mayıs 2022 #1 Almanya'dan PlayStation aldıracağız babamın arkadaşına. Bu, Türkçe olur değil mi? Türk lirası kullanırız değil mi?
Almanya'dan PlayStation aldıracağız babamın arkadaşına. Bu, Türkçe olur değil mi? Türk lirası kullanırız değil mi?
Burak Mataraci Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.112 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mayıs 2022 #2 Dil ve bölgede sorun yaşamazsınız. Ancak kutu içinden çıkan fiş Türkiye prizine uymayacak. Garanti durumu ne olur bilmiyorum.
Dil ve bölgede sorun yaşamazsınız. Ancak kutu içinden çıkan fiş Türkiye prizine uymayacak. Garanti durumu ne olur bilmiyorum.
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #3 Reidon dedi: Almanya'dan PlayStation aldıracağız babamın arkadaşına. Bu, Türkçe olur değil mi? Türk lirası kullanırız değil mi? Genişletmek için tıkla... Ne alaka tüm ürünler yurt dışından geliyor zaten
Reidon dedi: Almanya'dan PlayStation aldıracağız babamın arkadaşına. Bu, Türkçe olur değil mi? Türk lirası kullanırız değil mi? Genişletmek için tıkla... Ne alaka tüm ürünler yurt dışından geliyor zaten
Reidon Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 898 Çözümler 5 4 Mayıs 2022 #4 Format at knk dedi: Ne alaka tüm ürünler yurt dışından geliyor zaten Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ilk kez yapıcağımız için. Burak Mataraci dedi: Dil ve bölgede sorun yaşamazsınız. Ancak kutu içinden çıkan fiş Türkiye prizine uymayacak. Garanti durumu ne olur bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Priz uymıyacak derken?
Format at knk dedi: Ne alaka tüm ürünler yurt dışından geliyor zaten Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ilk kez yapıcağımız için. Burak Mataraci dedi: Dil ve bölgede sorun yaşamazsınız. Ancak kutu içinden çıkan fiş Türkiye prizine uymayacak. Garanti durumu ne olur bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Priz uymıyacak derken?
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #5 Reidon dedi: Bilmiyorum ilk kez yapıcağımız için. Priz uymayacak derken? Genişletmek için tıkla... Sorun yaşmazsın. Priz derken onların prizi farklı ya dönüştürcü alırsın olay çözülür. Ama gerek de olmayabilir yani.
Reidon dedi: Bilmiyorum ilk kez yapıcağımız için. Priz uymayacak derken? Genişletmek için tıkla... Sorun yaşmazsın. Priz derken onların prizi farklı ya dönüştürcü alırsın olay çözülür. Ama gerek de olmayabilir yani.
Reidon Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 898 Çözümler 5 4 Mayıs 2022 #6 Format at knk dedi: Sorun yaşmazsın. Priz derken onların prizi farklı ya dönüştürcü alırsın olay çözülür. Ama gerek de olmayabilir yani. Genişletmek için tıkla... Saolun Hocam.
Format at knk dedi: Sorun yaşmazsın. Priz derken onların prizi farklı ya dönüştürcü alırsın olay çözülür. Ama gerek de olmayabilir yani. Genişletmek için tıkla... Saolun Hocam.
Yararsız Üye Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 7.583 Makaleler 10 Çözümler 9 4 Mayıs 2022 #7 Burak Mataraci dedi: Ancak kutu içinden çıkan fiş Türkiye prizine uymayacak. Genişletmek için tıkla... Almanya ile benzer priz tipini kullanıyoruz.
Burak Mataraci dedi: Ancak kutu içinden çıkan fiş Türkiye prizine uymayacak. Genişletmek için tıkla... Almanya ile benzer priz tipini kullanıyoruz.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.682 Çözümler 23 4 Mayıs 2022 #8 Almanya'da doğmuş biri olarak ürün TR de ki ile aynı.
Reidon Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 898 Çözümler 5 4 Mayıs 2022 #9 Atamyolundayız dedi: Almanya'da doğmuş biri olarak ürün TR de ki ile aynı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam.
Atamyolundayız dedi: Almanya'da doğmuş biri olarak ürün TR de ki ile aynı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 4 Mayıs 2022 #10 Almanya ile aynı prizi kullanıyoruz. Herhangi bir sorun yaşamazsınız, dili de istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz.
Almanya ile aynı prizi kullanıyoruz. Herhangi bir sorun yaşamazsınız, dili de istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz.