Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #11 Ellie Williams dedi: Almanya ile aynı prizi kullanıyoruz. Herhangi bir sorun yaşamazsınız, dili de istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bana niye dislike veriyonuz ben sadece öyle bir şey olsa çözümünü söyledim.
Ellie Williams dedi: Almanya ile aynı prizi kullanıyoruz. Herhangi bir sorun yaşamazsınız, dili de istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bana niye dislike veriyonuz ben sadece öyle bir şey olsa çözümünü söyledim.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 4 Mayıs 2022 #12 Format at knk dedi: Hocam bana niye dislike veriyonuz ben sadece öyle bir şey olsa çözümünü söyledim. Genişletmek için tıkla... Yeni özelliği test ediyorum.
Format at knk dedi: Hocam bana niye dislike veriyonuz ben sadece öyle bir şey olsa çözümünü söyledim. Genişletmek için tıkla... Yeni özelliği test ediyorum.
Zettabyte Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 720 Yer sancaktepe Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #13 Reidon dedi: Almanya'dan PlayStation aldıracağız babamın arkadaşına. Bu, Türkçe olur değil mi? Türk lirası kullanırız değil mi? Genişletmek için tıkla... Almanya'daki cihazlar da euroasia garantisi ile geliyor ve bu durum için PS Türkiye'yi aradım Çin ürünü hariç tüm ürünler Türkiye'de 1 yıl garantili oluyormuş sadece fatura mecburi diye biliyorum.
Reidon dedi: Almanya'dan PlayStation aldıracağız babamın arkadaşına. Bu, Türkçe olur değil mi? Türk lirası kullanırız değil mi? Genişletmek için tıkla... Almanya'daki cihazlar da euroasia garantisi ile geliyor ve bu durum için PS Türkiye'yi aradım Çin ürünü hariç tüm ürünler Türkiye'de 1 yıl garantili oluyormuş sadece fatura mecburi diye biliyorum.