Aztech07
Decapat
Uzun bir konu olacak. Hatta daha detaylı olması için birebir de konuşmak isterim. Ondan dolayı fazlaca bilgi sahibi olmam gereken bir konu.
Bu sene YKS'ye gireceğim. Lakin istediğim bölüm için yeterli görmüyorum çalışmalarımı. Ondan mütevellit bu sene üniversiteye gidip 1.sınıfta YKS'ye çalışmaya devam edeceğim. Lakin Türkiye gibi bir ülkede bu çalışmanın sonucunu alabilir miyim emin değilim. Kısa bir araştırma sonucu fiyat konusunda en uygun ve güzel üniversitelerin bulunduğu ülkeler sırası ile Almanya ve Polonya imiş. Maddi durum bu iki ülkeye yetecek seviyede. Yıllık ücretler olsun göz çıkartmayacak seviyede. Lakin burada işler benim için beklendiği gibi gitmedi
çok fazla bilgi karmaşası var clearnet de. Yurt dışı ve üniversite kelimesini browser da birleştirdiğim anda danışma siteleri ve şirketleri 50trilyon sayfa daha devam ediyor.Net ve temiz bir bilgi yok. Bu konuda size danışmam gerekiyor. Bu iki ülkede gidilebilecek güzel üniversiteler var mıdır? Bu arada bölümüm yazılım veyahüt PC Manager. Mesela Polonya Lehçe diline sahip. Ben oraya gitsem o dilimi öğreneceğim? İngilizcemi öğreneceğim? O dersi hangi dilde alacağım? Orada part time çalışabilecek miyim?
Almanya için de aynı sorular geçerli.
Bu arada dil öğrenmek benim için sıkıntı değil. O çabayı verirsem kısa sürede öğrenebileceğim bir şey. Beni zorlayan tek şey maddiyat. Ona da lafım yok Türkiye'de yaşıyoruz. Aileme yıllık 15.000 dolar kilitlemek istemiyorum
Mesela hangi sınavlara girmem gerekir o üniversiteler için?
Sorularım bu kadar en kısa sürede yolumu çizmem lazım yoksa çok geç kalacağım.
Bu sene YKS'ye gireceğim. Lakin istediğim bölüm için yeterli görmüyorum çalışmalarımı. Ondan mütevellit bu sene üniversiteye gidip 1.sınıfta YKS'ye çalışmaya devam edeceğim. Lakin Türkiye gibi bir ülkede bu çalışmanın sonucunu alabilir miyim emin değilim. Kısa bir araştırma sonucu fiyat konusunda en uygun ve güzel üniversitelerin bulunduğu ülkeler sırası ile Almanya ve Polonya imiş. Maddi durum bu iki ülkeye yetecek seviyede. Yıllık ücretler olsun göz çıkartmayacak seviyede. Lakin burada işler benim için beklendiği gibi gitmedi
Almanya için de aynı sorular geçerli.
Bu arada dil öğrenmek benim için sıkıntı değil. O çabayı verirsem kısa sürede öğrenebileceğim bir şey. Beni zorlayan tek şey maddiyat. Ona da lafım yok Türkiye'de yaşıyoruz. Aileme yıllık 15.000 dolar kilitlemek istemiyorum
Mesela hangi sınavlara girmem gerekir o üniversiteler için?
Sorularım bu kadar en kısa sürede yolumu çizmem lazım yoksa çok geç kalacağım.