Almanya vs. Japonya

Benim o konuyu atmamın nedeni Japonya'yı hayallerinde ki gibi sanma demekti. Karar senin bu arada, nereye gideceksen git ama bilinçli git bence, bir bilgin olmadan gidersen gittiğin gibi dönersin..

Evet benimde aklımda daha çok Almanya'da yaşamak var. Artık Gezmek için giderim Japonya'ya

Almanca biliyorsun ancak hayallerin peşinden gitmeni tavsiye ederim ama bu salgın günlerinde sana tavsiyem gittiğin gezdiğin ülkelerde fazla dolaşma tabii istediğini yapabilirsin ancak bildiğin üzere salgın çok fazla yayıldı ve insanlar korkuyor sana tavsiyem salgın dönemi bitene veya salgın yavaşlıyana kadar ülkeler arası seyhat etme kendi sağlığın gezmek dolaşmaktan daha değerlidir.

Evet bende korkuyorum corona bitmeden kesinlikle hiç bir yere gitmem.

Alman pasaportuna sahipsin, neredeyse bütün ülkelere vizesiz gidebiliyorsun. Allah'ım ne büyük nimettir bu

Benim tercihim Almanya olurdu ama sen bilirsin tabii.

Alman pasaportuna sahipsin, neredeyse bütün ülkelere vizesiz gidebiliyorsun. Allah'ım ne büyük nimettir bu

Benim tercihim Almanya olurdu ama sen bilirsin tabii.
Evet, hayattaki tek şansım Alman pasaportuna sahip olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…