koray kolcu Decapat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #1 Merhaba, ben Almanya'ya daha yeni taşındım. Anakartim bozuldu yeni bir tane almak istiyorum. Ama bilmediğim bir sürü marka var. Dpofirs, sxhlseller, tbest, yunseity gibi markalar var. Hangileri güvenilirdir? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Merhaba, ben Almanya'ya daha yeni taşındım. Anakartim bozuldu yeni bir tane almak istiyorum. Ama bilmediğim bir sürü marka var. Dpofirs, sxhlseller, tbest, yunseity gibi markalar var. Hangileri güvenilirdir? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Emir Yüksel Kilopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.030 Makaleler 2 Çözümler 23 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #2 Neden klasik markalardan devam etmiyorsunuz? Almanya'da ASUS olmadığını zannetmiyorum.
Niksi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 1.363 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo V15 G3 R7 5825U 16GB 3200Mhz Vega8 Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #3 @Heribert Yavuz
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 29 Mart 2024 #4 Klasik bilindik markalardan gidin işte. MSI ASUS Gigabyte.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.212 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 29 Mart 2024 #5 Bunlar sanırım dropshipping markaları. Burada ASUS Gigabyte MSI gibi markalar var burada. Caseking. Satürn. mediamarket.de bu gibi yerlerden alıyorum.
Bunlar sanırım dropshipping markaları. Burada ASUS Gigabyte MSI gibi markalar var burada. Caseking. Satürn. mediamarket.de bu gibi yerlerden alıyorum.
koray kolcu Decapat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #6 Heribert Yavuz dedi: Bunlar sanırım dropshipping markaları. Burada ASUS Gigabyte MSI gibi markalar var burada. Caseking. Satürn. mediamarket.de bu gibi yerlerden alıyorum. Genişletmek için tıkla... Ban yemiştim 1 saat cevap yazamadım. Biliyorum ASUS MSI gibi markalari ama 1150 pin anakartlarda o söylediğim markalar neredeyse 2 kat daha ucuz.
Heribert Yavuz dedi: Bunlar sanırım dropshipping markaları. Burada ASUS Gigabyte MSI gibi markalar var burada. Caseking. Satürn. mediamarket.de bu gibi yerlerden alıyorum. Genişletmek için tıkla... Ban yemiştim 1 saat cevap yazamadım. Biliyorum ASUS MSI gibi markalari ama 1150 pin anakartlarda o söylediğim markalar neredeyse 2 kat daha ucuz.