21Kıray Megapat Katılım 22 Şubat 2014 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2017 #1 Almanya'da Almanca bilmeden sadece İngilizce ile yaşanabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2017
Myth Gatherer Kilopat Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 501 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2017 #2 Amacın oraya yerleşip işe başlamak ise Almanca öğrenmek zorundasın. Herkes İngilizce biliyor aslında ama bu bir şart diye biliyorum.
Amacın oraya yerleşip işe başlamak ise Almanca öğrenmek zorundasın. Herkes İngilizce biliyor aslında ama bu bir şart diye biliyorum.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 22 Nisan 2017 #3 İngilizce dilin sağlam ise çok sıkıntı çekmezsin. Ama yinede Almanca öğrenmen daha yararına olacaktır.
İngilizce dilin sağlam ise çok sıkıntı çekmezsin. Ama yinede Almanca öğrenmen daha yararına olacaktır.
JohnMacTavish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2016 Mesajlar 3.044 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2017 #4 Burada sadece İngilizce bilsen hayat nasıl olurdu? Yaşadığın ülkenin diline bilmelisin ben öğrenmeni öneririm.
Burada sadece İngilizce bilsen hayat nasıl olurdu? Yaşadığın ülkenin diline bilmelisin ben öğrenmeni öneririm.
ShadYaqz Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Nisan 2015 Mesajlar 4.582 Çözümler 2 22 Nisan 2017 #5 Bence sıkıntı çekersin. Babamın dayısı 80 yaşının üstünde ve Almanya'da yaşıyor, bir şekilde öğrenmiş. İngilizce de dünya genelinde geçerli bir dil ama ülkenin anadilinin yerini tutamaz.
Bence sıkıntı çekersin. Babamın dayısı 80 yaşının üstünde ve Almanya'da yaşıyor, bir şekilde öğrenmiş. İngilizce de dünya genelinde geçerli bir dil ama ülkenin anadilinin yerini tutamaz.