Almanya'da nasıl hat kullanılabilir?

467199

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar selam. Gece münih'e ulaştım. Ama şu an tam olarak telefonumu nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Otelin Wi-Fi'si ile internete erişebiliyorum fakat dışarıda da bana internet gerek. 1 buçuk hafta kalacağım. Buradan bir SIM kart alsam telefonuma olur mu? Malum telefon Türkiye kayıtlı. Arkadaşıma sordum at&t, Vodafone gibi markalar söyledi. Vodafone almayı düşünüyorum ama merak ettiğim şey telefonumda çalışır mı? Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle yapabilirsiniz yakın zamanda öğrendiğim bir şey. Türk Telekom ve Turkcell Türkiye'deki paketinizin aynısını günlük olarak sizin yurt dışında da kullanabileceğiniz bir paket haline getiriyor. Günlük olarak biraz pahalı oluyor fakat bu dert değil derseniz bu seçeneklere gözatabilirsiniz. İnternet sitelerinden bilgi alabilirsiniz ve Online destekden de bu tarz sorularınız için yardım alabilirsiniz.

Turkcell hattını yurt dışında kullanmak günlük 125 tl gibi bir şey biz de 10 gün kalmıştık yurt dışı da herhangi bir marketten hat alıp kullanmıstık hem daha ucuza gelmişti ayrıca hattını yurtdışina açtırırsan muhtemelen daha yavaş çalışır

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı