Almanya'da öğretmen ırkçılık yapıyor

En başta alırken düşüncektiler türklerin nüfusunun artmasını devletin yaptığı hatalar yüzünden Almanya'daki türklerin ırkçılığa maruz kalmasını destekliyorsun.
Tamam en farklı sensin ırkçılığı destekliyorsun süper anladıkda.
Türk Kürt olayını sokmuşsun Türklerin Kürt nefreti Kürt'lerin kendi devletlerini kurma terörizm yapmasından kaynaklanıyor.
Almanya'nın zamanki devleti zorlukta kaldığı için saçma bir karar verecek sonucunda Türkler ırkçılığa uğrayacak süper düşünce.

Bizzat Almanya türklerin gelmesini istedi çünkü Almanya'da işçi sorunu vardı

Aradan 30-40 yıl geçtikten sonra Türk nüfusunun artması ve Almanya'da almanların rahatsız olması zamanın alman devletinin suçu.
Türklere ırkçılığı normalleştircek herhangi bir durum yok.

Ah be, ben ne diyorum sen ne diyorsun. Israrla işçi aldılar diyorsun ve sonra ırkçılık yapamazlar diyorsun. Neyse, sana anlatamayacağım, f5 çek.

Kendin diyorsun Alman hükümeti suçu diye hükümet aldı ise halk sevmek zorunda mı Almancıların ztn ne olduğunu biliyoruz çok sorun oluyorsa gelin bakalım orda yapmadınız şeyleri burda yapıyorsunuz ztn uçakla gelmek yerine araba ile hava atmak için Türkiye'ye gelmek felan

Devletin hatası yüzünden ırkçılığı normalleştirelim o zaman senin için siyahi ırkçılığıda gayet doğru zamanında onları da devlet getirmişti.
Doğma büyüme türkiyedeyim hayatımda Almanya'ya gitmemişimdir gurbetçi olduğumu nereden çıkardınız.
Ki hava atmak için gelen gurbetçiler ile ırkçılığın arasındaki bağlantıyı da anlamadım.
Hava atmak için 4 tane arabayla gelen alman gurbetçileri seven var mı ki zaten

Dostum buradaki kimse senin euroyla hava atan almanci akraban değil ayrica onu bunu birak 14 yasindaki bir çocuktan mi öfkeni kusuyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…