Oyuncu42 Hectopat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #1 Almanya'da yaşayan birine telefonumu hediye edeceğim. Orada kullanabilir mi Türkiye'deki gibi telefonu açtırması gerekir mi?
Almanya'da yaşayan birine telefonumu hediye edeceğim. Orada kullanabilir mi Türkiye'deki gibi telefonu açtırması gerekir mi?
Jabbatheturk Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 697 Çözümler 4 2 Eylül 2021 #2 Oyuncu42 dedi: Almanya'da yaşayan birine telefonumu hediye edeceğim. Orada kullanabilir mi Türkiye'deki gibi telefonu açtırması gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Şu olayın anormal değil de normal sayıldığı günleri iple çekiyorum..
Oyuncu42 dedi: Almanya'da yaşayan birine telefonumu hediye edeceğim. Orada kullanabilir mi Türkiye'deki gibi telefonu açtırması gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Şu olayın anormal değil de normal sayıldığı günleri iple çekiyorum..
Spooderman Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.535 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #3 Jabbatheturk dedi: Şu olayın anormal değil de normal sayıldığı günleri iple çekiyorum.. Genişletmek için tıkla... 5000 euro kazanan adam için 300 euro telefonun değeri olmaz iPhone 12 olsa bile.
Jabbatheturk dedi: Şu olayın anormal değil de normal sayıldığı günleri iple çekiyorum.. Genişletmek için tıkla... 5000 euro kazanan adam için 300 euro telefonun değeri olmaz iPhone 12 olsa bile.
kcg Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 2.564 Çözümler 7 2 Eylül 2021 #4 Hiçbir işlem yapmasına gerek yok, bu saçmalık bize ait.
Oyuncu42 Hectopat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #5 kcg dedi: Hiçbir işlem yapmasına gerek yok, bu saçmalık bize ait. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim.
kcg dedi: Hiçbir işlem yapmasına gerek yok, bu saçmalık bize ait. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim.