InJustice Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2016 Mesajlar 2.448 Çözümler 7 Yer Troposfer 4 Ocak 2021 #11 Beatrix dedi: Ee Avustralya Almanya ne oldu yazın 2 sene geçti? Genişletmek için tıkla... Türkiye'deyim, 3-4 sene geçmiş konunun üstünden. Konuda yazılanlar o günü ilgilendiriyordu şimdiyi değil. Hortlatmayın lütfen.
Beatrix dedi: Ee Avustralya Almanya ne oldu yazın 2 sene geçti? Genişletmek için tıkla... Türkiye'deyim, 3-4 sene geçmiş konunun üstünden. Konuda yazılanlar o günü ilgilendiriyordu şimdiyi değil. Hortlatmayın lütfen.
lionstone19 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2015 Mesajlar 1.195 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #12 Beatrix dedi: Ee Avustralya Almanya ne oldu yazın 2 sene geçti. Ee işler ne oldu bende Almanya'da bilgisayar okumayı düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Ne Almanya'sı abicim mezun senemde Trakya'ya zor attım kendimi
Beatrix dedi: Ee Avustralya Almanya ne oldu yazın 2 sene geçti. Ee işler ne oldu bende Almanya'da bilgisayar okumayı düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Ne Almanya'sı abicim mezun senemde Trakya'ya zor attım kendimi