Almanya'da Vasıfsız Olarak 3200€ nasıl kazanılır?

Eve 1000 euro göndersen 2 ay geçinir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendilerini geliştirmeyip vasfı olmayan insanlara göre güzel bir video. Ömrü boyunca çalışsınlar 3200€'ya Bir de şöyleleri var ''Abi Almanya'ya gitsem inşaat ameleliği bile yaparım yeaaa'' kendini inşaat ameleliğine yakıştırıyorsan yap neden olmasın? Arkadaşlar elinize düzgün bir meslek alın öyle gidin bir yere Almanya, İngiltere gibi ülkeler sanayi ülkeleridir gidin otomotiv, makina falan okuyun.
Hocam Amerika'da da vasıfsız olsanız bile komilik yaparak 2500$ kazanırsınız en azından.
Sadece tip ile çalışanlar mevcut. Komilik ve garsonluk zordur akşam ayaklarınızın ağrısından havaya dikiyorsunuz.

Aslinda hersey burada anlatildigi kadar kolay degil arkadaslar. Yaklasik 6 aydir Almanyadayim. Su anda dil ögrenme sürecinin en son noktasindayim. Aralik ayinda bir dil sinavim olacak eger gecersem universitede okuma hakkim olacak. Tabii bu aradaki harcamalarim ailem tarafindan karsilaniyor. Ben de aileme yük olmak istemiyorum acikcasi. Bundan dolayi bir is arayisina girdim. Ancak benim sahip oldugum is izni ile aylik haftada maximum 20 saat calisabiliyorum ve maximum 450 euro kazanabiliyorum. Tabii ki üniversite egitimi baslayinca calisma iznim yenilenecek ancak hersey gorundugu kadar kolay degil oyle almanyaya gideyim amelelik yapayim falan bos hayallere kapilmayin. Biraz maddi durumunuz iyi ise bir universiteye basvurup cüzi fiyatlara burada egitim alabilirsiniz burasi dogru ancak oyle almanyaya geleyim 3200 euro maas alayim kolay isler degil.
Edit: Yazmayi unutmusum hala bir is bulabilmis degilim. Gerek bazi firmalarin is deneyimi istemesi bazi firmalara ise calisma iznimin uymamasi sebepler arasinda.

@Tisy Anlının akıyla çalışan insanları aşağılayarak kendini üstün mü görüyorsun? Sanki kansere tedavi bulmuş haspam, gelmiş kendini geliştiremeyen insan diyor.
Eline bir meslek almak o kadar da zor değil. En kötü gider bir meslek kursundan meslek edinirsin. Senin mantığına göre mühendisler alnının akıyla para kazanmıyor? Bir imza atıyor para kazanıyor dersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…