8 811502 Picopat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 175 3 Ağustos 2024 #1 Evet başlıkta da okuduğunuz gibi Almanya'da çalışıp zengin olanlar var mı cidden Almanya'da para var mı?
Evet başlıkta da okuduğunuz gibi Almanya'da çalışıp zengin olanlar var mı cidden Almanya'da para var mı?
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.813 Çözümler 20 3 Ağustos 2024 #2 811502 dedi: Evet başlıkta da okuduğunuz gibi Almanya'da çalışıp zengin olanlar var mı cidden Almanya'da para var mı? Genişletmek için tıkla... Zenginliği falan çok bilmiyorum ama Youtube de gördüğün çoğu kişiler part time falan çalışıyordur ve yemek birimleri ucuz olduğu için yemek yiyip video çekiyorlar aşırı zengin görmedim fakat bilmiyorum yüzde yüz bir şey söylüyemem vardır zengin.
811502 dedi: Evet başlıkta da okuduğunuz gibi Almanya'da çalışıp zengin olanlar var mı cidden Almanya'da para var mı? Genişletmek için tıkla... Zenginliği falan çok bilmiyorum ama Youtube de gördüğün çoğu kişiler part time falan çalışıyordur ve yemek birimleri ucuz olduğu için yemek yiyip video çekiyorlar aşırı zengin görmedim fakat bilmiyorum yüzde yüz bir şey söylüyemem vardır zengin.
rezdwig Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 843 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #3 Çalışana her yerde para var, Türkiye hariç.
Efe Yakup Karahanlı Femtopat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #4 rezdwig dedi: Çalışana her yerde para var, Türkiye hariç. Genişletmek için tıkla... Neden bir terk Türkiye ile sınırlandırıyorsun? Rusya, Ukrayna, Kazakistan, Irak, Yemen, Lübnan, Suriye gibi ülkelerde para var mı?
rezdwig dedi: Çalışana her yerde para var, Türkiye hariç. Genişletmek için tıkla... Neden bir terk Türkiye ile sınırlandırıyorsun? Rusya, Ukrayna, Kazakistan, Irak, Yemen, Lübnan, Suriye gibi ülkelerde para var mı?
Anumusss Hectopat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 1.172 Makaleler 1 Çözümler 2 3 Ağustos 2024 #5 Efe Yakup Karahanlı dedi: Neden bir terk Türkiye ile sınırlandırıyorsun? Rusya, Ukrayna, Kazakistan, Irak, yemen, Lübnan, Suriye gibi ülkelerde para var mı? Genişletmek için tıkla... Kendimizi savaş olan ülkerlerle kıyaslıyoruz duruma bak...
Efe Yakup Karahanlı dedi: Neden bir terk Türkiye ile sınırlandırıyorsun? Rusya, Ukrayna, Kazakistan, Irak, yemen, Lübnan, Suriye gibi ülkelerde para var mı? Genişletmek için tıkla... Kendimizi savaş olan ülkerlerle kıyaslıyoruz duruma bak...
Efe Yakup Karahanlı Femtopat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #6 Anumusss dedi: Kendimizi savaş olan ülkerlerle kıyaslıyoruz duruma bak... Genişletmek için tıkla... Kazakistan'da savaş mı var? Başka ülke örnekleride verebilirim. Arjantin, Bulgaristan, Yunanistan.
Anumusss dedi: Kendimizi savaş olan ülkerlerle kıyaslıyoruz duruma bak... Genişletmek için tıkla... Kazakistan'da savaş mı var? Başka ülke örnekleride verebilirim. Arjantin, Bulgaristan, Yunanistan.
rezdwig Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 843 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #7 Efe Yakup Karahanlı dedi: Kazakistan'da savaş mı var? Başka ülke örnekleride verebilirim. Arjantin, Bulgaristan, Yunanistan. Genişletmek için tıkla... Sömürge ülkeleri ve savaşta olan ülkeler hariç her yerde para var. Oldu mu?
Efe Yakup Karahanlı dedi: Kazakistan'da savaş mı var? Başka ülke örnekleride verebilirim. Arjantin, Bulgaristan, Yunanistan. Genişletmek için tıkla... Sömürge ülkeleri ve savaşta olan ülkeler hariç her yerde para var. Oldu mu?
Anumusss Hectopat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 1.172 Makaleler 1 Çözümler 2 3 Ağustos 2024 #8 Efe Yakup Karahanlı dedi: Kazakistan'da savaş mı var? Başka ülke örnekleride verebilirim. Arjantin, Bulgaristan, Yunanistan. Genişletmek için tıkla... Dostum anlatmak ıstedıgım ulkemızın durumu şu an o kadar kötü.
Efe Yakup Karahanlı dedi: Kazakistan'da savaş mı var? Başka ülke örnekleride verebilirim. Arjantin, Bulgaristan, Yunanistan. Genişletmek için tıkla... Dostum anlatmak ıstedıgım ulkemızın durumu şu an o kadar kötü.
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.813 Çözümler 20 3 Ağustos 2024 #9 Anumusss dedi: Kendimizi savaş olan ülkerlerle kıyaslıyoruz duruma bak... Genişletmek için tıkla... Oradaki işler farklı Amerika'da günlük 100 dolar alıyorsan yemek 10 dolar birim olarak düşün bunu.
Anumusss dedi: Kendimizi savaş olan ülkerlerle kıyaslıyoruz duruma bak... Genişletmek için tıkla... Oradaki işler farklı Amerika'da günlük 100 dolar alıyorsan yemek 10 dolar birim olarak düşün bunu.
Efe Yakup Karahanlı Femtopat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #10 rezdwig dedi: Sömürge ülkeleri ve savaşta olan ülkeler hariç her yerde para var. Oldu mu? Genişletmek için tıkla... Evet.
rezdwig dedi: Sömürge ülkeleri ve savaşta olan ülkeler hariç her yerde para var. Oldu mu? Genişletmek için tıkla... Evet.