Kardeşim bu paran yoksa yemek yeme gıbı bir şey benım butun sulalem İstanbul'de ben neden ekonomı yuzunden aılemı bırakarak Adana'ya veyahut da karsa gıdıyım ve o dedıgın yerlere gıtsen bıle asgerı ucretle calısarak omur ev ve araba alamazsın. hala su hukumetı savunuyorsunuz ya allahta sıze akıl versın
Kardeşim bu paran yoksa yemek yeme gıbı bir şey benım butun sulalem İstanbul'de ben neden ekonomı yuzunden aılemı bırakarak Adana'ya veyahut da karsa gıdıyım ve o dedıgın yerlere gıtsen bıle asgerı ucretle calısarak omur ev ve araba alamazsın.
Bunların anlamadığı tek nokta şu. Türkiye'de emeğinle hiçbir yere gelemezsin. Mesai yaparsın biz bir aileyiz derler önüne de asgariyi atarlar. Laf anlatma boşuna.
Kardeşim bu paran yoksa yemek yeme gıbı bir şey benım butun sulalem İstanbul'de ben neden ekonomı yuzunden aılemı bırakarak Adana'ya veyahut da karsa gıdıyım ve o dedıgın yerlere gıtsen bıle asgerı ucretle calısarak omur ev ve araba alamazsın.
Ya okuyup iyi iş bulucaksın ya da girişimci olacaksın kardeşim sanayide usta da olabilirsin baban çalışıp sen çalışmıyorsan sana koaly gelebilir tabii.
Almanya'da çalışarak para kazanıp yatırım yaparak en azından emekliliğinde rahat yaşayacağını garanti edebiliyorsun. Çalışma şartları da Türkiye'ye nazaran çok daha rahat. Haftada 54 saat çalışıyorum aldığım para evet asgari üstü ama home office çalışmama rağmen kendime zaman ayıramıyorum resmen. TR'de çalışma şartları hem daha ağır hemde gider gelire göre çoğu işte çok fazla. Almanya da 65'yaşına kadar çalışmayı TR'de 50 yaşında emekli olmaya yeğlerim.
Bunların anlamadığı tek nokta şu. Türkiye'de emeğinle hiçbir yere gelemezsin. Mesai yaparsın biz bir aileyiz derler önüne de asgariyi atarlar. Laf anlatma boşuna.
Ya okuyup iyi iş bulucaksın ya da girişimci olacaksın kardeşim sanayide usta da olabilirsin baban çalışıp sen çalışmıyorsan sana koaly gelebilir tabii.
Kardeşim sen anlıyor musun benı yoksa anlamamazlıktanmı gelıyorsun tabii ki de para kazanırsın fakat karsıılıgını almıyorsun. 60 yasındakı dedelerle konusuyorum sankı.
Fully Furnished Bright Loft in Charlottenburg with Balcony and Spree View Key Features: Location:...,Charlottenburg Loft Studio Apartment in Berlin - Charlottenburg
Hallo! Da ich den August verreise, biete ich meine gesamte Wohnung in Berlin Neukölln für 750 euro...,Zimmer zur Zwischenmiete für den August in Berlin - Neukölln
Aynen kardeşim her yer zaten çok kurumsal iyi bir işe girmesi kaldı. Almanya'da bu dediğimiz garson için de geçerli tamirci için de sıvacı içinde herkes için geçerli. TR'de garson ol günde 14-15 saat çalıştırır asgari ücret verirler haftada 1 günde iznin olur.