Almanyadakiler aç mı?

Avrupa'nın en büyük ekonomisi bizi kıskanıyor yaaaa tabii.
Her yerde enflasyonun arttığı bir gerçek, ama vatandaşını umursayan hükümetler alım gücünün düşüşünü minimuma indiriyor.
İşsizine bile maaş bağlayan Almanya ve A haber ile vatandaşını kandıran Türkiye.

Şu orman yangını döneminde A haber hükümetle bile ters düşmüştü yanlış değilsem, hükümet uçağımız yok demişti ama a haber "dünyaya örnek oldu"

Hocam bir daha diyorum. O kafada değiller, AKP'li de değiller hatta artık nefret ediyorlar.

Almanya'da yaşayıp aç olan varsa biz ölelim. Alım gücü bizim ülkenin alım gücünü katlar sonra böler.

Son düzenleyen: Moderatör:
@cinar_yasarrr hocam boyle dusunen bir insan o tarz haberleri illaki okuyordur. Onlardan baska boyle haber yapan mi var?

@cinar_yasarrr hocam boyle dusunen bir insan o tarz haberleri illaki okuyordur. Onlardan baska boyle haber yapan mi var?
Haklısınız fakat hep aynı yerde olduğumuz için ben de görüyorum. Saçma sapan röportajlar, Sedat Peker, o-bu falan saçma haberler takip etmiyorlar hatta üvey babam benden daha iyi takip ediyor haberleri. Mesela Joe Biden'in oğlunun olayını kendisinden öğrendim.

Almancıların yararlandığı şey kur farkı şu an. Gençlerin çoğu şunu anlamıyor ki Almanya'da da Tanzanya'da da hayat çalışmayana zor. Aradaki açıklığı belirleyen şey alım gücü. Alım gücü yüksek olan ülkede çalışan adam alır, çalışmayan kendi bilir. Bu gibi durumlarda devletin önemi, varlığı ortaya çıkıyor zaten. Hayat senin, kariyer senin. Ne yapmak istiyorsan yap.

Yani kardeş yaşın küçük mü bilmiyorum ama bu kadar detaylı bir şekilde aile içi meselelerini internete yazmamalısın bence. Ayrıca olay gayet ortada gitmeni veya gitme hayalleri kurmanı istemiyorlar çünkü realist değil çok yüksek ihtimal Almanya'ya gidemeyeceğin için enerjini Türkiye'de yaşama hazırlanmakta harcamanı istiyorlar.

Aslında haklısın fakat artık tak etti beynime. Yaşım da 15 bu arada. Dediğin şeyden dolayı biraz daha dikkat edeceğim, uyarı için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…