Almanyadakiler aç mı?

Yani insan olduklarına göre zaman zaman acıkırlar.

Zannımca o olay şöyle mesela eskiden ben çocukken iyi hatırlıyorum nutella falan 2-3TL artınca alsammı almasammı diye sıkıntılara falan girerdik fiyatlar yükseliyor falan filan diyorduk (şu an direk almıyoruz ) onlarda da öyle fiyat yükselişlerine alışkın olmadıkları için genel krizlerden fiyatlar 2-3 dolar euro artınca vay efendim aç kaldık da şöyle de böyle de. Teyzem var Fransa da görüntülü konuşyoz arada dısarı falan çıkıyor geçen markete gitti diyor fiyatlar arttı her şeyden tek tek alıyoruz sahiden de doğru durumları kötü değil ama tek tek alıyorlar. Yani bu olay sadece senin benim teyzemde dayımda da değil ne hikmetse herkes şöyle yüksek böyle yüksek anlamış değilim yalan söylediklerini düşünmüyorum ama doğru da değil yani. Oradaki durumu kestiremiyorum ama hayatı kötüleyenlere kesinlikle inanmayın bir sürü fotoğraf gördüm yollar dümdüz 1 çöp yok yerde 10 numara yerleri var her yer ağaç gayet de güzel yaşanır öyle bir yerde yaşıyorsan azıcık da cefasını çekmeyi bil bir zahmet. Bari en azından bizim ülkemizde güzel olsa da fiyatların cefasını çeksek diyorum bazen. Bu sene ilk defa dayımın yanına Almanya'ya gitmeyi düşünüyorum bir şekilde gidip görüp çözeceğim bu olayı.

Hala Arap ülkesi diyorlar. Kuveyt, Katar, BAE ve hatta Suud falan donunuza kadar alır haberiniz yok
Kuveyt refah olarak Almanya'dan çok daha iyi mesela.

Hala Arap ülkesi diyorlar. Kuveyt, Katar, BAE ve hatta Suud falan donunuza kadar alır haberiniz yok
Kuveyt refah olarak Almanya'dan çok daha iyi mesela.

Özgürlük ve halk yapısı olarak a*ap ülkesi olmayı kast ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…