joel_miller Centipat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #1 Dostlar Amazon.de'den PS4 Pro almayı planlıyorum ama Save With Used yazıyor, sizce alınır mı? Link: Amazon.de Bir de Amazon'da 450 Euro altı PS5 var mı? Dijital sürüm fark etmez. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2023
Dostlar Amazon.de'den PS4 Pro almayı planlıyorum ama Save With Used yazıyor, sizce alınır mı? Link: Amazon.de Bir de Amazon'da 450 Euro altı PS5 var mı? Dijital sürüm fark etmez.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Temmuz 2023 #2 Xbox Series S tercih edebilirsiniz.
Aspect15 Hectopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 3.552 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #3 Amazon.de Sanırsam bu ürüne FIFA 21 dahil ve daha ucuz.
joel_miller Centipat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #4 Aspect15 dedi: Amazon.de Sanırsam bu ürüne FIFA 21 dahil ve daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Hocam alınırmi puanı çok iyi ama kullanilmis yazıyor sizce bı sıkıntı olurmu LegendaryDevilHunter dedi: Xbox Series S tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam Xbox kumandasını kullanmak bana kolay gelmiyor ve depolama alanıda çok az
Aspect15 dedi: Amazon.de Sanırsam bu ürüne FIFA 21 dahil ve daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Hocam alınırmi puanı çok iyi ama kullanilmis yazıyor sizce bı sıkıntı olurmu LegendaryDevilHunter dedi: Xbox Series S tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam Xbox kumandasını kullanmak bana kolay gelmiyor ve depolama alanıda çok az
Aspect15 Hectopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 3.552 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #5 joel_miller dedi: Hocam alınır mı? Puanı çok iyi ama kullanilmis yazıyor sizce bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam Amazon'dan hiç alışveriş yapmadım. joel_miller dedi: Hocam Xbox kumandasını kullanmak bana kolay gelmiyor ve depolama alanıda çok az. Genişletmek için tıkla... Kumandaya her türlü alışırsın depolama alanıda HDD ile halledilir senin kararın ama Series S çok daha iyidir.
joel_miller dedi: Hocam alınır mı? Puanı çok iyi ama kullanilmis yazıyor sizce bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam Amazon'dan hiç alışveriş yapmadım. joel_miller dedi: Hocam Xbox kumandasını kullanmak bana kolay gelmiyor ve depolama alanıda çok az. Genişletmek için tıkla... Kumandaya her türlü alışırsın depolama alanıda HDD ile halledilir senin kararın ama Series S çok daha iyidir.
Eren133 Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 282 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #6 joel_miller dedi: Hocam Xbox kumandasını kullanmak bana kolay gelmiyor ve depolama alanıda çok az Genişletmek için tıkla... Alışırsınız diyeceğim bence de PS kolundan daha iyi, SSD upgrade yapabilirsiniz her türlü 8 yıllık konsoldan iyidir. Aspect15 dedi: Kumandaya her türlü alışırsın depolama alanıda HDD ile halledilir senin kararın ama Series S çok daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Bir de gamepass var. 80Tlye yüzlerce oyun TRde nimet.
joel_miller dedi: Hocam Xbox kumandasını kullanmak bana kolay gelmiyor ve depolama alanıda çok az Genişletmek için tıkla... Alışırsınız diyeceğim bence de PS kolundan daha iyi, SSD upgrade yapabilirsiniz her türlü 8 yıllık konsoldan iyidir. Aspect15 dedi: Kumandaya her türlü alışırsın depolama alanıda HDD ile halledilir senin kararın ama Series S çok daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Bir de gamepass var. 80Tlye yüzlerce oyun TRde nimet.
Aspect15 Hectopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 3.552 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #7 Eren133 dedi: Bir de Game Pass var. 80TL'ye yüzlerce oyun TR'de nimet. Genişletmek için tıkla... Konsol için 120 TL diyebiliriz hocam Online oyunsuz konsol olmaz Ultimate lazım.
Eren133 dedi: Bir de Game Pass var. 80TL'ye yüzlerce oyun TR'de nimet. Genişletmek için tıkla... Konsol için 120 TL diyebiliriz hocam Online oyunsuz konsol olmaz Ultimate lazım.
joel_miller Centipat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #8 Eren133 dedi: Alışırsınız diyeceğim bence de PS kolundan daha iyi, SSD upgrade yapabilirsiniz her türlü 8 yıllık konsoldan iyidir. Bir de gamepass var. 80Tlye yüzlerce oyun TRde nimet. Genişletmek için tıkla... Hocam Xbox da last of us gad of War gibi oyunlar yok o yüzden tercihim değil
Eren133 dedi: Alışırsınız diyeceğim bence de PS kolundan daha iyi, SSD upgrade yapabilirsiniz her türlü 8 yıllık konsoldan iyidir. Bir de gamepass var. 80Tlye yüzlerce oyun TRde nimet. Genişletmek için tıkla... Hocam Xbox da last of us gad of War gibi oyunlar yok o yüzden tercihim değil
Aspect15 Hectopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 3.552 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #9 joel_miller dedi: Hocam Xbox'da Last of Us gad of war gibi oyunlar yok o yüzden tercihim değil. Genişletmek için tıkla... Size kalmış hocam ama bence pro alıcağınıza slim yada fat alın 2. el satıp series s alın.
joel_miller dedi: Hocam Xbox'da Last of Us gad of war gibi oyunlar yok o yüzden tercihim değil. Genişletmek için tıkla... Size kalmış hocam ama bence pro alıcağınıza slim yada fat alın 2. el satıp series s alın.
Eren133 Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 282 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #10 joel_miller dedi: Hocam Xbox da last of us gad of War gibi oyunlar yok o yüzden tercihim değil Genişletmek için tıkla... PlayStation'da Starfield yok önümüzdeki yıllarda Skyrim Fallout Call of Duy Crash Bandicoot gibi birçok oyun PlayStation'a gelmeyecek.
joel_miller dedi: Hocam Xbox da last of us gad of War gibi oyunlar yok o yüzden tercihim değil Genişletmek için tıkla... PlayStation'da Starfield yok önümüzdeki yıllarda Skyrim Fallout Call of Duy Crash Bandicoot gibi birçok oyun PlayStation'a gelmeyecek.