Almanya'dan alınacak bilgisayar önerisi

rapunzel33

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba millet. Ben şu anda Almanya'dayım ve bilgisayarım bozuldu. Kendisi zaten 100'üne dayandı diyebiliriz. Neyse, konu o değil. Tamire götürdüm ve burada bu tip aygıtların tamir ücretleri çok uçuk. Onun yerine yenisini almak daha mantıklı geliyor. Türkiye'de olmadığım için piyasayı ve markaları takip edemiyorum fakat tahminimce aynı bilgisayarı burada da bulabilirim. Medion diye bir markanın, tablet şeklini de alan bilgisayarlarını beğendim fakat RAM ve SSD bilmem ne, cart curt anlamıyorum. Var mıdır öneriniz?

Linkini atarsanız ürünü biz de görebiliriz. Ve kullanım amacınız da burada önemli. Oyun, iş veya gündelik kullanımlar?

Ne kadarlik bakiyorsunuz?
Ve hangi amaclar icin kullanacaksiniz?

Ben günlük iş hayatında kullanacağım. Oyun vs oynamıyorum.

Oyun için:

Ömürlük, sorun çıkartmaz: İnternete girmek, ofis programları kullanmak, Film seyretmek için:

Hesaplı, dev ekran, internete girmek, ofis programları kullanmak, Film seyretmek için:

Çok teşekkür ederim 🥰

Merhaba Asus Rog Strix G614JI modelini önerebilirim laptop olarak
Teşekkür ederim ama kendisi 1800 Euro civarında, 😅

Bu arada sağolun cevaplarınız için. Buranın etkileşimi güzelmiş. Bugün tamirden aradılar Harddisk artık ölmüş. Ve değişim bir bilgisayar parası ediyor ve ben de yeni alacağım. Kullanılmış bir bilgisayar gösterdi bana oradaki hanımefendi.

Lenova AMD Athlon gold 31150U 2,4GHz 8GB 256GB

Ne dersiniz??

Son düzenleme:
İnceledim. Özelliklerine falan baktım. Kıyasladım. Türkiye'de bile sıfır fiyatı 275-300 euro:
250 Euro ikinci el kesinlikle etmez. Sadece pil bile eskimiş olsa biton para pil. Kaldı ki laptopun özellikleri de iyi değil.

Yukarıdaki Lenovo Thinkpad'i alsanız iyi edersiniz. Bence 500 euro bu laptop için oldukça makul ve uygun bitr fiyat.

Ayrıca her ikisi de Lenovo diye düşünmeyin. Lenovonun Thinkpad serisi laptopları özeldir ve en kaliteli serisidir. Karar sizin.
İyi günler..

İnceledim. Özelliklerine falan baktım. Kıyasladım. Türkiye'de bile sıfır fiyatı 275-300 euro:
250 Euro ikinci el kesinlikle etmez. Sadece pil bile eskimiş olsa biton para pil. Kaldı ki laptopun özellikleri de iyi değil.

Yukarıdaki Lenovo Thinkpad'i alsanız iyi edersiniz. Bence 500 euro bu laptop için oldukça makul ve uygun bitr fiyat.

Ayrıca her ikisi de Lenovo diye düşünmeyin. Lenovonun Thinkpad serisi laptopları özeldir ve en kaliteli serisidir. Karar sizin.
İyi günler..
Ya çok teşekkür ederim. Haklısın ama bütçem gerçekten şuanda 300 Euro ya kadar ve elimde olsa inan alırdım. Ama daha uygun fiyatlı bir laptop almam gerek🥺

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı