C Cagri00 Decapat Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 3 22 Temmuz 2019 #1 Ps4’üm için Almanya’dan GTA V aldım. Kutusunu açmadım, dili nasıl değişir? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2019
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 22 Temmuz 2019 #2 Playstation'un dili neyse Gta 5'i o dilde başlatıyor. Eğer Türkçe ise oyuna girdiğinde açılışta sana hangi dili kullanmak istediğini soruyor olması gerek. Artı 0 Eksi
Playstation'un dili neyse Gta 5'i o dilde başlatıyor. Eğer Türkçe ise oyuna girdiğinde açılışta sana hangi dili kullanmak istediğini soruyor olması gerek.
Veysel Anıl İzmitli Kilopat Katılım 13 Şubat 2018 Mesajlar 533 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Resim & Konstrüksiyon 22 Temmuz 2019 #3 Rockstar hesabında bölgeye göre sanırım dil, değişmiyebiliyor diye duymuştum. Yanlışsam düzeltin. Artı 0 Eksi
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 22 Temmuz 2019 #4 Veysel Anıl İzmitli dedi: Rockstar hesabında bölgeye göre sanırım dil, değişmiyebiliyor diye duymuştum. Yanlışsam düzeltin. Genişletmek için tıkla... Dili ayarlıyamıyorsun. PS hangi dildeyse oyun öyle başlıyor. Eğer PS dilin oyunda yoksa oyun açılışında dil seçimi yapman gerekiyor. Artı 0 Eksi
Veysel Anıl İzmitli dedi: Rockstar hesabında bölgeye göre sanırım dil, değişmiyebiliyor diye duymuştum. Yanlışsam düzeltin. Genişletmek için tıkla... Dili ayarlıyamıyorsun. PS hangi dildeyse oyun öyle başlıyor. Eğer PS dilin oyunda yoksa oyun açılışında dil seçimi yapman gerekiyor.