Almanya'dan alınan ürün Türkiye'ye kargo ile gelebilir mi?

Merhaba, Almanya'daki yakınma 2. el direksiyon aldırdım. Fakat yakınım temmuz sonu gibi Türkiye'ye gelecek. O kadar beklemek istemiyorum oradan bana direk ücreti tabirinde bana kargo yapabilir mi? Ürün açık olduğu için gümrükte kalacağını ya da vergi çıkacağını düşünmüyorum ama bilgilendirirseniz sevinirim.

Gelir tabii ama biraz tuzlu olur herhalde.

Yapabilir ancak vergi de çıkacaktır. İngiltere'den araç için parça yollattık ve vergisini öyle de böyle de ödedik.

Bunun kargo parası da var, yani 3 hafta beklemeyeyim derken ekstradan güzel fiyatlar ile karşılaşabileceksin.

Yanlışım yoksa bu vergi de %20 gibi bir rakamdı. Yani sen 50€'ya getirtiyorsan 10€ kadar daha bir vergi de yazılacaktır.

Şimdi bir siteden hesapladım doğruysa araç ile getirmede 37 euro gibi bir ücret çıktı. Elbet vergisi de vardır da zaten 2 hafta beklesem kargoyu bu parayı verince bir anlam kalmıyor gibi geldi. Zaten 2 hafta daha beklesem ekstra masrafsız ürün elime geçecek. Sanırım kargo tercih etmeyeceğim gibi duruyor.

3 hafta için değmez zaten ne aceleniz var bende onu anlamadım. Yurt içi olsa hadi neyse de yurt dışı olunca çok para istiyorlar kargoya para vermek yerine farklı şeyler alırsınız.

Haklısınız. Biraz direksiyon heyecanı kusura bakmayın.

Estağfurullah ne kusuru hocam sadece merak ettim. Böyle bir şeye heyecanlanmanız bile ne kadar güzel ben istediğim çoğu şeyi aldım ama hevesim kaçtığı için ne keyif ne de heyecan vermiyor.

Estağfurullah ne kusuru hocam sadece merak ettim. Böyle bir şeye heyecanlanmanız bile ne kadar güzel ben istediğim çoğu şeyi aldım ama hevesim kaçtığı için ne keyif ne de heyecan vermiyor.

Her zaman böyle olmuyor mu? Bundan 3-4 sene önce güzel bilgisayarım olsa ne oyunlar oynarım derken şimdi olsa neye yarar oynayacak adam olmadıktan sonra diyorum...

Her zaman böyle olmuyor mu? Bundan 3-4 sene önce güzel bilgisayarım olsa ne oyunlar oynarım derken şimdi olsa neye yarar oynayacak adam olmadıktan sonra diyorum...

Aslında ben de hemen hemen bilgisayar olayında bu durumdayım. Fakat son zamanlar ETS işte araba oyunlarına sardığım için ve hiç düzgün direksiyon kullanmadığım için açıkçası heyecanlıyım. Ve uzun da bir süre bu direksiyon ile kafamı kaldırmayacağım gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…